Ny medarbejder/bruger i webCRM

Skal I have lukket ned for en bruger i webCRM og/eller oprettet en ny kollega?

Opdateret over en uge siden

Skal I have lukket ned for en bruger i webCRM og/eller oprettet en ny kollega? Vi anbefaler ikke at du overskriver en allerede eksisterende bruger i systemet, men at du altid i stedet deaktivere/sletter brugeren, der ikke længere skal bruge webCRM og opretter en ny profil til den nye medarbejder.

Ændring af antal licenser:

Hvis du har brug for at sætte antallet af licenser op eller ned, gøres dette under Konfigurationer -> Licens (https://app.webcrm.com/Configuration/License.aspx).

Under "Maksimum antal brugere" kan du opgradere eller nedgradere. Vær opmærksom på, at du kun kan nedgradere, hvis du har slettet eller deaktiveret brugere først!

Opret ny bruger:

Når du gerne vil oprette en ny bruger, gøres det under Konfigurationer -> Brugere (https://app.webcrm.com/Configuration/Users/UserList.aspx). Her trykker du på krydset og kan så udfylde information:

Du kan også se nedenstående video, der viser hvordan, du opretter en ny bruger:

Adgangsniveauer:

Under Konfigurationer -> Hovedindstillinger -> Adgangsniveauer (https://app.webcrm.com/Configuration/MainSettings/AccessLevel/AccessLevelList.aspx) kan du se, hvad de forskellige adgangsniveauer giver adgang til.

Du kan også se nedenstående video, der viser mere:

Flytte aktiviteter fra én bruger til en anden:

Har du en masse organisationer eller aktiviteter der skal flyttes til den nye medarbejder? Så kan du med fordel anvende massemodificering via en oversigt.

OBS: begge brugere/medarbejdere skal være aktive i systemet, hvis der skal flyttes kunder eller aktiviteter! Man kan ikke lave oversigter på en bruger med adgangsniveau "01 INGEN ADGANG"!

Slet/deaktiver bruger:

Når du har flyttet det, der skal flyttes, fra den ene bruger til den anden, kan du vælge at deaktivere eller slette den gamle bruger. Ved at deaktivere/vælge adgangsniveau "01 INGEN ADGANG" beholder du historikken fra denne bruger. Ellers kan du også vælge at slette brugeren helt, men så forsvinder al historik:

Du kan også se nedenstående video, der viser hvordan, du deaktiverer eller sletter en bruger: