Opsætning af pipeline-niveauer

Her kan du læse om, hvordan du konfigurerer din pipeline

Opdateret over en uge siden

Hvis du har et passende Adgangsniveau, kan du konfigurere Pipeline-niveauer på Tilbud, for at tilpasse dem dine krav.

Klik her for at se: Pipelineovervejelser

For at konfigurere din Pipeline skal du klikke på Tandhjulet Opsætning → Pipeline.

Du bliver præsenteret for en liste med alle Pipeline niveauer og de nuværende indstillinger i et diagram. Du kan redigere ethvert Pipeline niveau ved at klikke på Blyanten ud for det.

Ændring af Pipeline-niveau med eksisterende Tilbud

Bemærk: Hvis du ønsker at ændre dine Pipeline niveauer og du allerede har Tilbud i dit system, skal du fortsætte med forsigtighed.

webCRM gemmer det nuværende niveau på ethvert Tilbud ved en numerisk reference. Teksten trækkes fra opsætningen. Hvis du ændrer ordlyden af et Pipeline niveau, vil det blive opdateret på alle Tilbud, der pt. har det niveau.

Vi anbefaler, at hvis du har brug for at ændre i nuværende Pipeline niveau en Oversigt, der inkluderer Tilbudsnaveummer og Pipeline niveau og eksportere til Excel. Så kan du opdatere Tilbuddene til at afspejle de ønskede ændringer i niveauer. Opdater Pipelineopsætningen og brug Dataimport til at trække de ønskede Pipeline niveauer tilbage på Tilbuddene

Klik her for at se: Generel introduktion til oversigter
Klik her for at se: Introduktion til dataimport

Rediger Pipeline niveau

Fra denne skærm kan du tilpasse:

• Niveau-navn

• I brug - fjern hak for at deaktivere niveauet

• Pct. vindsandsynlighed - sæt det tilpasset til niveauet

• Frakoble % fra niveau - sæt hak for at give brugeren mulighed for at sætte procentsatsen manuelt, fjern hak hvis du ønsker at vindsandsynligheden skal at være fast for dette niveau

• Dage inden opfølgning - Sæt et antal dage før den næste handling skal være udført. Brug værdien 0 for at aktivere feltet, men ikke sætte en standard opfølgningsdato. Brug værdien -1 for at skjule feltet

Konfigurer Pipeline procent

Du kan konfigurere de mulige procentværdier i Drop down-listen, ved at klikke på Tandhjulet Opsætning Pipeline og klikke Pipeline % i toppen til højre.