Opret en organisation - hurtigopret

Skal du oprette en ny Organisation? Eller blot redigere en eksisterende? Vi går igennem alle trinene med dig her.

Opdateret over en uge siden

Hurtigopret

Der er forskellige måder hvorpå du kan oprette en Organisation i webCRM. Den første måde er hurtigopret-funktion, som du finder på krydset øverst i højre hjørne i dit system. Her har du mulighed for at oprette både en organisation, en eller flere personer og andre entiteter på én gang.

Du kan vælge kun at oprette en organisation eller flere entiteter på én gang.

Hvis du vælger flere entiteter, kan du oprette dem her, og de vil automatisk være koblede:

Opret organisation

Du kan også oprette organisationer under selve menupunktet Organisationer ved at trykke på det blå plus (+).

Her vil du kunne udfylde de nødvendige informationer, og hvis du ønsker at vise andre felter i oprettelsesbilledet, kan du klikke

Dublet validering

Afhængig af hvordan I har sat jeres dublet validering op i webCRM, kan du måske ikke oprette flere organisationer med samme navn.

Læs mere om dublet validering for at sætte det op.