Administrer Brugere
Opdateret over en uge siden

Alle ansatte som anvender webCRM bør have deres egen Brugerprofil i systemet. På denne måde kan alle have deres egne aktiviteter og ansvarsområder og det er nemt at se, hvem der har lavet hvad i systemet.

Sikkerhed og Adgangsniveauer kan ligeledes indstilles for hver Bruger. Der er flere måder hvorpå du kan se og ændre rettigheder til oprettede entiteter, bestemte moduler samt specifikke felter.

Du kan se dine Brugerprofiler (hvis du har det nødvendige Adgangsniveau) ved at klikke på Konfiguration -> Brugere. Der er en enkel søgemulighed, der giver dig mulighed for at finde en specifik Bruger. Dette er brugbart hvis du har et stort antal Brugere.

Fra Brugerlisten kan du vælge at se Brugerstatistik, hvorfra du kan se en opsummering af diverse information såsom: Oprettelsesdato, Loginantal, Udgående og indgående e-mails, ansvarlig for antal Organisationer, Aktiviteter, Møder samt antal Organisationer og Personer oprettet af Brugeren. Dette er nyttigt for at styre og lede produktivitet samt Brugerengagement.