Alle samlingerOrganisationer/kundekort og Personer/kontaktpersoner
Nyt organisationsbillede/kundekort: Opsætning
Nyt organisationsbillede/kundekort: Opsætning

Her kan du se mere om hvordan du opsætter det det nye billede på organisationer og personer/kontakter

Opdateret over en uge siden

Her får du en gennemgang af, hvordan du kan opsætte det nye Organisationsbillede i webCRM. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også tage et kig på vores vores introduktion til det nye layout, med gennemgang af de forskellige faner og funktioner.

For at redigere opsætningen af Organisationskortet skal du først gå til Aktioner og herefter Rediger opsætning.

VIGTIGT: Vær opmærksom på at du kan vælge hvilken Type organisation, den pågældende opsætning skal gælde for. Sørg derfor altid at have valgt den korrekte Type organisation. Du kan nu have forskellige opsætninger afhængig af organisationens Type.

I opsætningen har du mulighed for at redigere opsætningen for fanerne Detaljer, Felter og i dette eksempel Bisnode. Har du en Vainu integration, vil du have denne fane i stedet.

1. Detalje fanen bygger på idéen om at have en side med relevante listevisninger af de forskellige entiteter, såsom aktiviteter, pipeline, ordrer osv. Listevisningerne kender I fra forsiden. Med drag'n drop kan du nemt trække data fra panelet i højre side ind på fanen.

2. Felter fanen svarer til at vælge "redigér" på det gamle kundekort. Her har I en fane med alle de felter I udfylder, og nu kan det gøres direkte uden først at skulle trykke på "redigér":

I eksemplet herunder har vi opsat information fra blandt andet e-conomic, basis informationer samt faktura layout. Har du andre integrationer forbundet til dit webCRM system, kan du lave informationspaneler, med data fra disse.

Hvert informationspanel kan redigeres ved at trykke på den lille blyant i højre hjørne som vist på ovenstående screenshot.

I højre side af billedet kan du vælge at tilføje flere felter ved at trykke på "Tilføj felt", flytte placeringerne via de seks små prikker til venstre for feltet, eller omdøbe panelet.

Du har mulighed for at kombinere både listevisninger af entiteter og informationspaneler på samme fane. Organisationskortet kan opbygges præcist til dine behov og præferencer.

Du har mulighed for at tilføje flere faner og selv vælge rækkefølgen for fanerne. Gå til tandhjulet i højre side af opsætningen for at gå til opsætning af faner.

I højre side vil du se alle fanerne på en liste. Faner markeret med grå kan hverken fjernes eller omdøbes, da de er fastlagt i systemet.

1. Du kan nemt fjerne de faner du ikke ønsker på Organisationsbilledet, ved at klikke på krydset ud for det felt, du ønsker at fjerne.

2. Bestem selv rækkefølgen på dine faner - i det her tilfælde har vi valgt at Detaljer skal være den første fane på Organisationskortet.

Tilføj nye faner ved at klikke på "+ Tilføj". Du kan fx. oprette en fane til de informationer som kommer fra integrationer (e-conomic m.v.).

Note: Hvis man har aktiveret "Individuel opsætning" på organisationer, kan man både lave en opsætning, der skal gemmes til sig selv og en, der skal gemmes til alle brugere.

Ellers vil du ikke se denne mulighed.

Individuel opsætning aktiveres under Hovedfunktioner (kræver admin rettigheder):