Alle samlingerOrganisationer/kundekort og Personer/kontaktpersoner
Nyt organisationsbillede/kundekort: Introduktion
Nyt organisationsbillede/kundekort: Introduktion

Her får du en generel introduktion til det nye billede på organisationer

Opdateret over en uge siden

Velkommen til det nye layout for organisationsbilledet/kundekortet i webCRM. Det nye layout er velkendt fra blandt andet Pipeline og Ordrer, samt den nye forside, og kommer derfor også med lignende funktionalitet og nyheder.

Øverst til højre kan du se ikoner og knapper, som du kender fra de andre layouts.

1. På dette ikon finder du Links, som fx. Organisationens LinkedIn Profil eller andre ting, I linker til. Links kan sættes ind her.

2. Her markerer du Organisationen som Favorit og vil derefter kunne tilgå denne i din favoritmenu.
    Læs mere om Favoritter her.

3. Her kan du abonnere på Organisationen og få en notifikation, hver gang en ændring foretages på Organisationen.

4. Aktionsknappen fungerer som den gør på de andre entiteter i systemet. Her har du mulighed for at kopiere og flette data, samt redigere opsætning for siden og slette Organisationen.

5. Her gemmer du de ændringer du har foretaget på siden.

Efter ikonerne bliver du mødt af en række faner på Organisationen. De svarer til ikonerne, som du kender fra det gamle kundekort, men nu har de fået hver deres side. I eksemplet herunder har vi taget udgangspunkt i et organisationsbillede, hvor den første fane vi støder på, er Detaljer.

Fra gammelt kundekort:

Under Detaljer finder du en oversigt over alle systemets entiteter, som er tilkoblet den pågældende Organisation. Derudover har du også yderligere information, som du i øvrigt selv kan bestemme, hvad skal være. På nedenstående billede ses de Personer, Ordrer, Aktiviteter og Pipelines som er tilkoblet Organisationen. Sidst er loggen også med på Detaljer-fanen.

Du har mulighed for selv at skræddersy din Detalje-fane, så den indeholder lige præcis det, som er relevant for dig og din virksomhed.

Læs mere om opsætning af organisationsbillede her.

Til højre på Organisationskortet har du Organisationsinformation som er placeret i en sidebar. I sidebaren har du også mulighed for at lave den opsætning, der passer til jeres behov.

Du kan læse mere om opsætning af sidebaren her. (INDSÆT LINK)

Sidebaren kan blandt andet indeholde information om Organisationen som fx. Adresse, Ansvarlige bruger og Type.

De næste faner på Organisationskortet er Felter, Log, Dokumenter og E-mails.

1. Felter fanen er som udgangspunkt her hvor du ser al den information, du kender fra Organisationskortet ved redigering. Her finder du informationer som fx. CVR og P nummer, Adresse, Divisionsnavn, Branche og synkroniserede data fra ERP integrationer (e-conomic fx.).

2. Loggen har som på de andre nye entiteter fået sin egen fane.

3. Dokument fanen kan du se alle dokumenter som tilhører Organisationen.

Som noget nyt kan du nu også søge i dokumenterne, samt sortere i de tilhørende mapper for nemt og hurtigt at finde det dokument du leder efter.

I højre side af billedet finder du en drag&drop funktion, samt et "+" ikon for manuel oprettelse af nye dokumenter.

MANGLER IKONERS BETYDNING AFHÆNGIG AF TRELLO SAG!

4. E-mail fanen kan du se alle mails som tilhører Organisationen. Du har i højre side mulighed for at vælge hvilken type e-mails du gerne vil se på listevisningen.

Derudover har du også mulighed for at fremsøge en specifik e-mail ved brug af søgefeltet eller filtrere på en specifik bruger i systemet.

De sidste faner Aktiviter, Ordrer, Supportsager, Produkter, Varelinjer og Møder er bygget op på samme måde, og funktionerne er derfor ens på alle disse faner. I gennemgangen herunder, har vi taget udgangspunkt i Aktiviteter.

1. Som I kender det fra menupunkterne, har I en søgefunktion til at fremsøge de aktiviteter, I ønsker at se.

2. Her kan der filtreres på den Ansvarlige for aktiviteterne, som I kender det fra jeres lister.

3. Oversigt ikonet bruges til at åbne oversigter lavet på denne entitet (aktiviteter), men når den åbner herfra, så filtreres der også på den specifikke kunde. I dette eksempel vil man derfor kunne se alle oversigter af typen Aktivitet, og når man vælger en bestemt, vil resultaterne for den specifikke kunde/organisation blive vist.

4. Det næste felt er en filtrering på status. Her kan du vælge hvilke Aktiviteter du vil have vist på baggrund af deres status. "+1" tallet fra eksemplet herunder fortæller at der er valgt én status mere, end hvad der er synligt.

5. Massevalg / Bulk funktionen gør det muligt at redigere flere Aktiviteter på samme tid. Du kan for eksempel redigere Ansvarlig, Type eller / og Status.

OBS: Denne funktion er KUN tilgængelig på Aktivitets fanen.

6. Indholdsknappen giver dig mulighed for at vælge hvilke kolonner med information, du vil have vist ud for hver Aktivitet.

7. I datofeltet kan du vælge kun at få vist aktiviteter indenfor den valgte periode. For eksempel kan du vælge kun at se overskredne Aktiviteter.

8. Sidst på fanen kan du manuelt oprette en ny Aktivitet ved at trykke på det blå "+" ikon.

Den sidste fane på Organisationskortet er Personer.

1. Fremsøg den kontaktperson du leder efter

2. Brug Indholdsknappen til at vælge hvilke kolonner / data du gerne vil se

3. Opret manuelt en person til den pågældende Organisation

Når du trykker på en person kommer du til det nye Personkort. Du kan læse mere om det nye personkort her.