Områder

Introduktion til Områder i webCRM

Opdateret over en uge siden

Områder bruges til at kontrollere Brugernes adgang til data i systemet, herunder til Organisationer og Personer, samt alt hvad de er linket til og Oversigter, Dokumenter, Skabeloner og Budgetter.

Områder kan omdøbes efter ønske, f.eks. til kontorer, afdelinger eller regioner.

Gå til Konfiguratione --> Drop down-lister --> Organisationer for at finde Områder, og tilføje eller redigere disse.

Du kan oprette op til 9999 Områder og bruge dem til at kontrollere adgang til data. En Organisation kan kun tilhøre et Område. En Bruger kan have adgang til mange Områder efter ønske, eller alle Områder.

Hvis en Bruger ikke har adgang til et bestemt Område, vil han/hun ikke være i stand til at se Organisationer, der tilhører det Område.

Bemærk: Som standard er alle Brugere sat til Alle Områder.

Gå til Konfigurationer --> Brugere og vælg en Bruger, for at markere de korrekte Områder for denne.

Tillad infoniveau-adgang

Hvis du ønsker at Brugere skal kunne se eksistensen af Organisationer uden for de Områder Brugeren har adgang til, kan du aktivere Tillad infoniveau-adgang for alle: Områder.

Det giver Brugerne mulighed for at se alle Organisationer og hvem der ejer dem, men ikke redigere Organisationerne eller se nogle af de linkede moduler (Aktiviteter, Møder, Tilbud mv.). Dette er nyttigt, hvis din virksomhed eksempelvis arbejder med globale Organisationer på tværs af en række lande. I det tilfælde kan en Bruger søge på Organisationen og se hvilke andre Områder, der har en relation til Organisationen. Brugeren kan eventuelt kontakte den ansvarlige for Organisationen i et andet Område og skabe en introduktion eller en slagsmulighed på tværs af Områderne.

Efter at sætte hak i Tillad infoniveau-adgang for alle: Områder, skal du klikke Gem for at opdatere rettighederne.