Alle samlingerSupportmodul
Nyt supportmodul - Opsætning

Her kan du finde en vejledning til hvordan du opsætter det billede, I besvarer jeres henvendelser i, og hvordan modulerne kan flyttes rundt.

Opdateret over en uge siden

Opsætningen af supportmodulet kan ændres ved at gå til Aktioner --> Rediger opsætning.

Her kan du, som på blandt andet forsiden, selv bestemme hvordan dit supportmodul skal se ud ved brug af den simple drag'n drop funktion. Hold musen nede på et panel og træk panelet til den ønskede placering.

OBS: Supportfeltet (det store hvide felt i midten) som indeholder selve kommunikationen/emails kan ikke flyttes eller redigeres!

Ønsker du at redigere et panel, kan du trykke på blyanten på det relevante panel. I dette eksempel har vi valgt panelet Generel.

Under Opsæt panelet til højre i billedet har du mulighed for at vælge hvilke felter, der skal vises. Du kan også tilføje flere felter ved at trykke på "+ Tilføj felt".

Ønsker du et nyt panel i dit supportmodul, kan du trække et panel fra listen i højre side af opsætningen ind på modulet, som vist herunder.

Når du har opsat dit supportlayout som du gerne vil have det, skal du trykke Gem for at gemme din opsætning. Herefter vil den nye opsætning være synlig i systemet.

Du har også mulighed for at vælge hvordan du gerne vil have vist dine supportsager - enten på en listevisning eller i kanban view med kolonnerne ved at trykke på kolonneikonet oppe i højre hjørne.

Herefter vil dine supportsager blive vist i et kanban view, som tillader drag&drop af supportsager fra den ene aktion til den anden og giver et mere visuelt overblik, hvis I arbejder med forskellige faser på jeres supportsager.