Alle samlingerProdukter og TilbudslinjerTilbudslinjer/varelinjer
Brugerbestemte felter: Arbejde med tilbudslinjer
Brugerbestemte felter: Arbejde med tilbudslinjer

Du kan i webCRM bruge tilbudslinjer til at sammensætte et tilbud til dine kunder

Opdateret over en uge siden

Brug varelinjer/tilbudslinjer på dine tilbud

Når du har oprettet en opportunity/et tilbud i webCRM i din pipeline, har du mulighed for at udfylder forskellige information og felter relateret til det tilbud.

Du kan også tilføje varelinjer/tilbudslinjer med priser, hvis dette er sat op i jeres system.

Sådan gør du:

Tilføj en tilbudslinje til et tilbud ved at trykke på "+" ikonet i højre side af Tilbudslinje panelet.

Vælg varelinjen enten fra Varenummer eller Varenavn, som begge er standard på visning af data på tilbudslinjer.

Du kan tilføje flere varelinjer ved at trykke på Gem & Opret ny. Derefter vil du kunne se dine varelinjer på tilbuddet:

Disse varelinjer kan, sammen med andre felter i webCRM, flettes ind i en PDF-skabelon og sendes til kunden, så det ikke skal skrives ind manuelt. Der kan også laves rapporter/oversigter på varelinjer, hvis man gerne vil have et overblik over hvilke varer, man sælger.

Visning af varelinjer

Du kan bestemme hvordan visningen af dine varelinjer skal se ud på hhv. jeres interne tilbud i webCRM, og hvad der skal vises, når det flettes ind i en PDF-skabelon til kunden.

For at ændre i den opsætning skal man gå til Konfiguration --> Brugerbestemte felter --> Produkter og trykke på link ikonet i højre side af billedet.

Herefter skal man trykke på tandhjulet som vist herunder for at gå til selve den visuelle opsætning for varelinjer:

Vis indstillinger

I den første sektion kan du ændre navnet på de forskellige kolonner og indstille blandt andet decimaler og valuta for tilbudslinjer, samt slå til og fra hvad du skal bruge.

Internal column settings

I den næste sektion Internal column settings sætter I det op, der skal vises internt, altså de kolonner og informationer på varelinjerne som I har brug for at se, når I går ind på et tilbud i webCRM. Det kunne f.eks. være man gerne ville se kostpris og dækningsbidrag her.

External column settings

I den sidste sektion laver I opsætningen for External column settings, altså de kolonner og informationer, der skal med, hvis I fletter varelinjer ind i en PDF-skabelon og sender ud til sine kunder. Her er man sjældent interesseret i f.eks. at vise kostpris og dækningsbidrag, og dem kan man så lade være med at vise her.

Der kan flyttes rundt på kolonnerne ved at trække i dem, de kan slettes på de røde kryds, og der kan tilføjes flere ved at trykke på det blå kryds: