Håndtering af e-mail adresser
Opdateret over en uge siden

E-mail indstillinger for Personer

webCRM indeholder en simpel funktion, der sikrer, at Personer, der ikke ønsker jeres masseudsendelser, ikke modtager disse ved en fejl. Systemfeltet Bloker masse-e-mails forhindrer, at en Person modtager en masseudsendt e-mail, også selv om de passer ind i de søgekriterier som Oversigten til udsendelsen er bygget op omkring. Personen kan dog stadig modtage individuelle (Personlige) e-mails sendt på normal vis.

Bemærk: Du behøver ikke tilføje dette felt til dit søgekriterie i Oversigten, da systemet automatisk tjekker det som standard.

Bemærk: Personer med status = Fratrådt bliver også automatisk blokeret fra masseudsendelser

Du kan bruge Bloker masse-e-mails feltet som en e-mail præference som Personen kan få lov til at opdatere selv, via en Landingsside, som kan tilgås fra den masseudsendte e-mail.

For at ekskludere en Person fra overhovedet at modtage e-mails (og for at sikre at en Bruger ikke ved en fejl sender en e-mail til dem) skal du slette Personens e-mail adresse fra systemets e-mail felt. Hvis du stadig har brug for at beholde e-mail adressen, anbefaler vi at du laver et Brugerbestemt felt til e-mail adressen i stedet for.

Bouncede e-mails

webCRM giver mulighed for at sende e-mails via Mailjets servere.

Klik her for at se: Integration til Mailjet

Hvis en e-mail adresse bouncer vil systemet håndtere dette afhøngigt af typen: Mailjet kan skelne mellem Hard bounces og Soft bounces. Hard bounces er e-mail adresser som permanent fejler, hvor Soft bounce e-mails indikerer et midlertidigt autosvar såsom "Jeg er ude af kontoret". Hard bouncede e-mails er noteret som bounced e-mail direkte på Personkortet i webCRM.