Alle samlingerDokumenter
Konfiguration: Drop down-lister: Specifikke dokumenter
Opdateret over en uge siden

Maksimum 50 mapper
Maksimum 50 anslag pr. mappenavn

Du kan oprette en mappestruktur, hvori Brugere kan organisere Specifikke dokumenter, som de uploader til webCRM.

Gå til Konfiguration → Drop down-lister → Dokumenter Specifik.

Du vil se en oversigt over de Specifikke dokumenter, der allerede er uploadet til systemet, hvilken mappe de ligger i og den totale filstørrelse for de uploadede Specifikke dokumenter.

ADVARSEL: Hvis du har eksisterende data i dit system, kan ændring af Drop down-lister påvirke din data.

Hvis du har oprettet Landingssider, hvor dine kontakter kan uploade og/eller downloade Dokumenter, kan du vælge hvilke mapper, der skal være synlige for dem.

Hvis dit system er sat op med Indgående e-mail modulet kan du specificere, hvilken mappe vedhæftninger automatisk skal gemmes i.

Ønsker du at gøre drop down felterne obligatoriske, kan du gøre dette under Konfigurationer --> Hovedindstillinger --> Datafelter og finde det ønskede felt, som skal være obligatorisk.