Alle samlingerDokumenter
Konfiguration: Drop down-lister: Standarddokumenter
Opdateret over en uge siden

Maksimum 50 mapper
Maksimum 50 anslag pr. mappenavn

Du kan oprette en mappestruktur til at organiserer dine Standarddokumenter, der er uploadet til webCRM. Du kan også oprette en undermappe struktur for hver hovedmappe. Det er nyttigt hvis din virksomhed eksempelvis har en masse produktbrochurer eller du vil oprette en mappestruktur for hver afdeling i virksomheden.

Gå til Konfiguration → Drop down-lister → Dokumenter Standard.

Du vil se en oversigt over de Standarddokumenter, der allerede er uploadet til systemet, hvilken mappe de ligger i og den totale filstørrelse for de uploadede Standarddokumenter.

ADVARSEL: Hvis du har eksisterende data i dit system, kan ændring af Drop down-lister påvirke din data.

Klik her for at se: Konfiguration: Drop downlister
Klik her for at se: Dokumenter i webCRM