Alle samlingerAktiviteter
Konfigurationer: Drop down-lister: Aktiviteter (tags og aktioner)
Konfigurationer: Drop down-lister: Aktiviteter (tags og aktioner)

Her kan du se hvordan du tilføjer tags til dine aktiviteter og opretter/redigerer i aktivitets-aktionerne

Opdateret over en uge siden

Skræddersy drop down-listerne på Aktiviteter din dine behov.

Gå til tandhjulet i højre hjørne --> Konfigurationer --> Drop down-lister --> Aktiviteter. Her kan du oprette Drop down-valgmuligheder for Aktioner og Type. Det er Drop down-lister, hvor der kan vælges én enkelt mulighed pr. Aktivitet.

Et eksempel på dette:

• Send email

• Send forslag

• Arranger møde

• Send SMS

• Andet

Listerne kan indeholde maksimum 400 linjer med 50 karakterer på hver linje.

ADVARSEL: Hvis du har eksisterende udfyldt data i dit system kan redigering af Drop down-lister påvirke din data

Hvis du gerne vil oprette eller tilføje tags til din aktivitetslog, skal du under Drop down-lister gå til Historie-log og her finder du/kan oprette dine Event tags:

Herefter vil de være tilgængelige i din aktivitetslog

Ønsker du at gøre drop down felterne obligatoriske, kan du gøre dette under Konfigurationer --> Hovedindstillinger --> Datafelter og finde det ønskede felt, som skal være obligatorisk.