Kaikki kokoelmatHallinnolliset/konfiguraatioKäyttäjät
Uusi työntekijä/käyttäjä webCRM:ssä

Pitääkö sinun sulkea käyttäjä webCRM:ssä ja/tai luoda uusi kollega?

Päivitetty yli viikko sitten

Olisiko sinun pitänyt sulkea käyttäjän käyttöoikeus webCRM:ssä ja/tai luoda uusi käyttäjä?

Emme suosittele, että korvaat jo olemassa olevan käyttäjän järjestelmässä, vaan deaktivoit/poistat aina sen käyttäjän, jonka ei enää tarvitse käyttää webCRM:ää, ja luot uudelle työntekijälle uuden profiilin.

Lisenssien määrän muuttaminen:

Jos sinun on lisättävä tai vähennettävä lisenssien määrää, se tehdään kohdassa konfiguraatio -> Lisenssi https://app.webcrm.com/Configuration/License.aspx

"Maksimi käyttäjämäärä" -kohdassa voit päivittää tai alentaa versiota. Huomaa, että voit päivittää alempaan versioon vain, jos olet ensin laittanut NO ACCESS tilaan tai poistanut käytöstä käyttäjät siltä määrin jolla haluat vähentää lisenssiä
Huom! Vain lisenssin muuttaminen vaikuttaa tulevaan laskutukseen ei pelkkä käyttäjän poisto

Luo uusi käyttäjä:

Kun haluat luoda uuden käyttäjän, se tehdään kohdassa konfiguraatio -> Käyttäjät https://app.webcrm.com/Configuration/Users/UserList.aspx

Tässä painat plussaa ja voit sitten täyttää tiedot:

Käyttöoikeustasot:

Kohdassa konfiguraatiot -> Pääasetukset -> Käyttöoikeustasot (https://app.webcrm.com/Configuration/MainSettings/AccessLevel/AccessLevelList.aspx) näet, mihin käyttöoikeustasot antavat käyttöoikeuden.

Siirrä toimintoja käyttäjältä toiselle:

Onko sinulla paljon organisaatioita tai tehtäviä, jotka on siirrettävä uudelle työntekijälle? Sitten voit käyttää massamuokkausta raporttien kautta.

HUOMAA: molempien käyttäjien/työntekijöiden on oltava aktiivisia järjestelmässä, jos asiakkaita tai toimintoja halutaan siirtää! Et voi tehdä raporttia käyttäjästä, jonka käyttöoikeustaso on "01 NO ACCESS"!

Poista/deaktivoi käyttäjä:

Kun olet siirtänyt siirrettävät asiat yhdeltä käyttäjältä toiselle, voit deaktivoida tai poistaa vanhan käyttäjän. valitsemalla käyttäjälle käyttöoikeustason "01 NO ACCESS" Suositeltu vaihtoehto. tämä vapauttaa lisenssin käyttöön, mutta säilyttää käytttäjähistorian

Muussa tapauksessa voit myös poistaa käyttäjän kokonaan punaisesta raksista,
mutta silloin kaikki historiatieto katoaa:

Videossa: Miten lisään / poistan käyttäjän, teen vastuullisen massasiirron, muutan lisenssiä webCRM:n käyttäjähallinnassa