Kaikki kokoelmatPowerBI
PowerBI - Sales-välilehti

Täältä löydät tietoja siitä, mitä myyntihallintapaneelissasi näytetään

Päivitetty yli viikko sitten

Myynnin hallintapaneeli

Myynnin hallintapaneelissa näet 5 raporttia, jotka näyttävät tilausten määrän eriteltyinä asiakastilan mukaan (Tilaukset tilan mukaan), tilausten lukumäärän myyjän mukaan (Tilaukset myyjää kohti), tulot, menetetyt tilaukset ja myyntitulot myyjää kohden.

Yksityiskohdat

Voit napsauttaa tiettyä tilaa ja sitten muut raportit/kaaviot mukautuvat, ja tämä pätee myös, jos napsautat myyjää, vuotta tai myyntiä kohden.

Voit nollata tämän napsauttamalla mitä tahansa muualla sivulla.

Tilaustilan ja myyjäkohtaisten tilausten kohdalla voit lajitella (tai peruuttaa lajittelun) napsauttamalla nuolia.

Jakso/suodatus

Tämä välilehti näyttää vakiona kaikki tilaukset, jotka ovat webCRM:ssä (ei aikarajoitettu). Voit kuitenkin suodattaa sekä tilauksen arvon, vastuullisen että päivämäärän:

Voit lukea lisää eri päivämäärän suodatusvaihtoehdoista tästä artikkelistaPowerBI-esittely

Voit myös katsoa alta lyhyen videon webCRM:stä ja PowerBI:stä:

Vakiokojelaudat

Nämä Dashboardit ovat vakioita, eikä niitä voida mukauttaa päivämääräsuodatuksen jälkeen. On kuitenkin mahdollista rakentaa erityisiä dashboardeja lisäostona, jonka konsulttimme luovat.

Jos olet kiinnostunut tästä, ota yhteyttä webCRM:n asiakakkuus tiimiin osoitteessa csm_fi@efficy.com

päivitystiheys

Vakiohallintapaneelit päivitetään kerran päivässä noin klo 2.00. Jos tarvitset kojelaudat päivitettäväksi reaaliajassa, voit ostaa sen lisäosana lisenssiisi. Kuvat ja kaaviot päivitetään näin ollen n. 5 minuutin välein.

Jos olet kiinnostunut tästä, ota yhteyttä webCRM:n asiakakkuus tiimiin osoitteessa csm_fi@efficy.com