Konfiguraatio: alasvetolistat

haluatko muokata listaa tai alasvetolistaa? listan muokkaus

Päivitetty yli viikko sitten

Ohjevideo löytyy artikkelin lopusta.

Tässä osassa voit muokata koko webCRM:n järjestelmäkenttien avattavien luetteloiden asetuksia.

Löydät avattavan luettelon määritykset siirtymällä kohtaan konfiguraatiot → alasvetolistat. Voit valita kunkin moduulin napsauttamalla yläreunassa olevia välilehtiä, kuten Yritykset:.

Alasvetolistojen muokkaaminen

Jos määrität uuden järjestelmän eikä järjestelmässä ole olemassa olevia tietoja, voit muokata ja määrittääalasvetolistoja haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi korvata asiakkaan asiakkaalla, nimetä kumppanin uudelleen kumppaniksi ja kirjoittaa jälleenmyyjä toimittajan sijaan

Napsauta Tallenna päivittääksesi järjestelmän muutoksilla.

VAROITUS: Jos järjestelmässä on asiakastietoja ja muutat alasvetolistojen asetuksia, se voi vaikuttaa olemassa oleviin asiakastietoihisi

Uusien vaihtoehtojen lisääminen avattavaan luetteloon

Tämä on täysin vaaratonta, ja uusi vaihtoehto on käytettävissä avattavassa luettelossa, kun napsautat Tallenna.

Huomautus: Voit lisätä uuden vaihtoehdon luetteloon milloin tahansa, eikä sillä ole vaikutusta jo täytettyihin tietoihin. Tästä on hyötyä, jos haluat näyttää vaihtoehdot aakkosjärjestyksessä tai lisätä järjestykseen toisen logiikan muodon.

Aiemmin luodun alasvetolistan muokkaaminen
VAROITUS: Jos järjestelmässä on jo olevia tietoja, tämä voi vaikuttaa, jos muutat avattavien luetteloiden luetteloita

Jos esimerkiksi vaihtoehto on kirjoitettu väärin, haluat kirjoittaa vaihtoehdon isolla alkukirjaimella tai muuttaa sanamuotoa kokonaan, suojaa olemassa olevat tietosi seuraavasti:

1. Lisää oikea vaihtoehto avattavaan luetteloon uutena vaihtoehtona (ei korvaamalla) ja Tallenna

2. Luo raportti, jos haluat etsiä kaikki olemassa olevat tiedot, joissa virheellinen vaihtoehto on valittuna. Klikkaa tästä nähdäksesi: Raportit

3. Käytä lisäominaisuutta: joukkomuokkaus päivittääksesi kaikki nämä tiedot uuteen, oikeaan vaihtoehtoon. Klikkaa tästä nähdäksesi: Massamuokkaus.
1. Poista väärä vaihtoehto avattavasta luettelosta ja paina Tallenna.

Katso video