Kaikki kokoelmatTukimoduuli
Uusi tukimoduuli - Konfiguraatio

Täältä näet, mitkä asetukset sinun on määritettävä (vain järjestelmänvalvojalle), jotta voit käyttää webCRM-tukea

Päivitetty yli viikko sitten

Tässä artikkelissa käydään läpi tukimoduulin asetukset ja sille määritettävä konfiguraatio.

Tukimoduulin aktivointi

Siirry kohtaan Konfiguraatio --> Pääasetukset --> ominaisuudet ja aktivoi tukimoduuli.

Siirry sitten kohtaan Pääasetukset --> Vakiokentät ja vieritä alas kohtaan Tuki ja aktivoi haluamasi tarvittavat ominaisuudet tukimoduulissa.

Tukimoduuli
tukimoduuli on moduuli, joka mahdollistaa asiakastuen ja palautteen käsittelyn suoraan webCRM:ssä.

Tukitapaukset on linkitetty organisaatioihin (ja mahdollisesti myös ihmisiin ja tuotteisiin). Voit määrittää tukikäyttäjiä ja saapuvat tapaukset voidaan vastaanottaa sähköpostitse, aloitussivuilla tai puheluilla.

Tukimoduuli sisältää vaihtoehdot eri kanaville, työajoille ja vapaa-ajoille/päiville, tapausten määrittämisen tietyille käyttäjille ja paljon muuta.

Siirry kohtaan konfiguraatio -> Integrointi -> Tuki (support).

Ensinnäkin on mahdollista tehdä asetuksia erikoissähköpostiosoitteille, muun muassa lisätä tiettyjen sähköpostien tai verkkotunnusten mustalle listalle (ne eivät voi lähettää sähköposteja tukimoduuliin) sekä estää automaattiset vastaukset (ei automaattista vastausta lähetetään, kun tukipyyntö luodaan) myös tiettyihin sähköpostiosoitteisiin tai verkkotunnuksiin.

Sähköposti jätä huomioimatta CC -kohdassa laitat yleensä sisäiset sähköpostit, joten jos ne ovat CC:ssä, kun asiakas lähettää sähköpostin tukeen, ne otetaan pois kirjeenvaihdosta.

Jos otat korosta listankohta käyttöön, tukitapaukset muuttuvat keltaisiksi, kun saat asiakkaalta uuden vastauksen.

1)Valitse, ketkä käyttäjät voidaan määrittää vastuullisiksi tukitapauksista

2)Määritä asetukset uusille tukitapauksille.

3)Aseta ajan tallennuskentät

4) Määritä tukiosastosi työajat

5) Lisää mahdolliset sulkemispäivät päivämääräkenttiin. Esimerkiksi Jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä sekä muut yleiset vapaapäivät kun ollaan kiinni.

6. Aktivoi jokaisella kanavalla mahdollisuus lähettää sähköpostia ulkopuolisille henkilöille (henkilöille, jotka eivät ole webCRM:n tukimoduulin käyttäjiä).

7. Tukipostilaatikkoosi saamasi sähköpostit on välitettävä tähän järjestelmäkohtaiseen yksilöityyn sähköpostiin, jotta ne lähetetään webCRM-tukimoduuliisi. Suosittelemme automaation määrittämistä siten, että tukisähköpostiin saapuvat sähköpostit välitetään aina tähän järjestelmäkohtaiseen yksilöityyn sähköpostiin..

8. Jotta järjestelmä pysyisi ajan tasalla tukitapauksiin vastaamisen määräaikoja, on valittava oikea aikavyöhyke.

9. Kun vastaat tukipyyntöön, voit määrittää täällä asetukset, kenen lähettäjän tulee olla. Huomaa, että webCRM:n käyttäjänä sinulla on oltava lupa lähettää sähköposteja kyseisestä sähköpostista

Huomaa, että webCRM-integraation aikana määrittämäsi sähköpostilla on oltava lupa lähettää sähköposteja kyseisestä sähköpostiosoitteesta.(https://app.webcrm.com/Configuration/Integration/IntegrationExternalCredentials.aspx)

https://intercom.help/webcrmdk/fi/articles/4895929-en-pysty-lahettamaan-sahkoposteja

10. Valitse asetukset, jolloin sähköpostin pitäisi luoda uusi tukitapaus. Jos organisaatiota ei tunneta, voit sijoittaa tukipyynnön tietylle organisaatiolle.

11. Valitse asetukset, jolloin sähköpostin tulee päivittää webCRM-tukitapaus, kun asiakas vastaa tukitapaukseen.

Alasvetolistat

Tukimoduulista löydät useita alasvetolistaoja, jotka voit määrittää. Siirry kohtaan konfiguraatio -> alasvetolistat -> Tuki. Täällä voit mm. lisää toimintoja tai syitä sulkemiseen.

Huomautus: Toiminnot ovat myös sarakkeita, jotka näet kanban-näkymässäsi!

kanban-näkymä

Mallit ja automaattivastaukset

Voit käyttää malleja ja automaattivastauksia tukitapauksiin vastaamisen yhteydessä. Lue lisää malleista ja automaattivastauksista täältä.
sähköpostimallipohjat ja automaattivastaukset

Lisäkentät

Siirry kohtaan Konfiguraatiot -> Lisäkentät -> Tuki. Voit määrittää tukimoduulille 16 kenttää. Kenttejä voidaan käyttää tukitapauksiesi yhteydessä oleville tiedoille.