E-post
Kobling av Exchange/Office 365 email

Vil du kunne koble din Exchange konto til webCRM?

Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å integrere din Exchange/Office 365 konto med webCRM. Det er f.eks. nødvendig om du vil sende mail ut fra webCRM.

Start med å klikke på dine initialer som er plassert i øvre høyre hjørne av skjermen, og deretter "Koble mail/kalender med exchange".

Her vil du ha muligheten til å velge mellom Google og Exchange. For denne veiledningen vil vi velge Exchange. Logg inn med din Microsoft-konto.

Når du er logget inn, bestem hva du ønsker å sette opp.

Hvis du ønsker å sende e-poster fra webCRM, aktiver e-postalternativet. Her kan du også velge om du vil lagre de sendte e-postene i din Outlook sendt-mappe, og om du vil lagre både individuelle og masseutsendelser av e-poster.

Hvis du ønsker å synkronisere din webCRM-kalender med din Exchange-kalender, aktiver For Kalender, og hvis du ønsker å synkronisere dine e-poster fra Exchange til webCRM, aktiver Exchange Sync også. Dette vil opprette mapper i din Exchange, hvor du kan dra og slippe e-poster, og de vil bli synkronisert inn i webCRM.

Se mer om e-post-synkronisering og mappene i Outlook her

Til slutt, klikk på "lagre" for å fullføre oppsettet. Din e-post er nå koblet til webCRM.