Alle samlingerSupportmodul
Nytt supportmodul - autosvar + standardmal

Her kan du se hvordan du oppretter hhv. autosvar og standardsvar ved bruk av maler og flettefelter.

Oppdatert over en uke siden

Opprett din mal

Når du bruker supportmodulet i webCRM, kan du velge en mail som skal brukes til autosvaret kunden får når de sender inn mail til deres support.

For å opprette en epost-mal går du til Oppsett--> Maler --> E-post maler og trykker på den blå Opprett knappen til høyre på skjermen.

For den enkleste og mest HTML kompatible oppsetningen, anbefaler vi at du bruker dra &slipp til emails.

Når du har gitt den ett navn, skal du sørge for at den fletter til support/supportsak (eller det support heter hos dere):

Du kan se mer om hvordan man bygger en e-post mal her, men les denne artiklen angående flettefelter før du starter å bygge din mal.

I din mal kan du med fordel bruke flettefelter som f.eks. navnet på kontaktpersonen, ticket nummer eller andre felter med informasjon, som kan være viktig å få med og som alltid skal skrives inn:

Sett opp ditt autosvar

Når du lager din mal, velger du under Generelt om den skal bruker som autosvar. Om du har flere kanaler, skal du velge en mal per kanal. Det er viktig å gjøre dette først for å få de rette flettefeltene.

Obs: når du velger en mal til autosvar, kan det kun brukes ticket nummer/saksnummer som flettefelt (**)!

Alle de andre flettefelter som navn osv. kan kun brukes i allminnelige maler, når saken er kommet inn i webCRM, det er nemlig da supportsaken kobles til en Person og Organisasjon.

Emnefelt vil også være låst med Emne+ Ticket nummer, da det er nødvendig for at samtlige mails kommer inn på rett sak.

Et eksempel på en tekst til et autosvar kan se slik ut:

Hei!

Takk for din henvendelse med ticketnr (**)

Vi svarer deg innen 24 timer - du kan evt. også finne svar i vårt helpcenter her.

Med vennlig hilsen

webCRM Support Team

Standardmal til support

Utover et autosvar kan dere også ha en standardmal til besvarelsene deres. I den har dere mulighet til å velge de flettefelter dere kjenner til, så her man flette f.eks. navn på mottager, navn på avsender osv.

Det er her en god idé å bruke flettefeltet (*EMAIL-CONTENT*) / Email innhold som ligger under Diverse flettefelter

Du kan lese mer om hvorfor dette flettefeltet er en fordel når du besvarer supportsaker her.

For å velge denne malen som standardmal går du til Support/Supportsaker modulet i din meny og trykke på konvolutten.

Her har du mulighet til å velge hvilken som skal være standardmal samt 5 favoritter, som vil ligge øverst når du svarer på en supportsak. Det kan med fordel være maler der man beskriver de vanligste løsningene f.eks.