Alle samlingerOrganisasjon/ kunde kort og person/kontakt kort
Nytt organisasjons overblikk/ Kundekort: Setup
Nytt organisasjons overblikk/ Kundekort: Setup

Her kan du lese mer om hvordan du redigerer setupen av kundekortet/ organisasjons overblikk.

Oppdatert over en uke siden

Her går vi igjennom hvordan å sette opp organisasjons overblikk i WebCRM. Om du ikke allerede har lest det, kan du også ta en titt på introduksjonen til det nye organisasjons overblikk, der vi går igjennom de ulike fanene og funksjonene.

Les introduksjonen til organisasjons overblikk/ kundekort her.

For å redigere setupen går du til Aktiviteter og rediger setup.

Viktig: Vær OBS på at du kan velge hvilken type av organisasjon du ønsker å redigere setupen for. Forsikre deg om at du har valgt den rette typen for setupen du ønsker.

I setupen kan du redigere fanene Detaljer, Felt og i dette eksemplet Vainu. Om du bruker en annen integrasjon som Bisnode, kommer fanen din til å kalles dette.

1. Detaljer fanen inneholder lister fra de ulike enhetene relatert til organisasjonen som aktiviteter, tilbud, ordre, møter etc. Det er den samme listen som på forsiden. Med dra og slipp kan du enkelt dra enhetslister fra panelet til høyre til siden.

2. Felt fanen inneholder feltene du fyller ut og redigerer på organisasjonen. På det gamle kundekortet hadde du behøvd å trykke på blyanten for å redigere, med nå kan du gjøre det direkte fra denne fanen.

3. I Vainu fanen er det tre ulike lister med tilpassede bransjer, finansiell data og annen informasjon samlet fra Vainu.

Alle informasjons paneler kan redigeres ved å trykke på blyanten i hjørnet på panelet.
På høyre side kan du så velge å legge til fler felter ved å klikke «+ Legg til felt».

Du kan kombinere lister og felter i den samme fanen om du ønsker, det trenger ikke å være delt opp i to faner.

Du kan også legge til flere faner om du har behov for det, og du kan også redigere rekkefølgen på fanene. For å gjøre dette, trykk på tannhjulet i høyre hjørnet.

Du vil nå se alle faner på en liste. De grå fanene kan ikke tas bort eller endres navn på, da de er system faner.

1. Du kan lett slette faner som du ikke ønsker i organisasjon/kundekortet. Dette gjør du ved å trykke på X ved siden av fanen.

2. Du kan velge hvilken rekkefølge du ønsker fanene i. I eksemplet nedenfor har vi valgt å sette Detaljer som den første.

3. Du kan legge til nye faner ved å trykke på «+ Legg til». Det kan være om du ønsker en spesifik fane med felt relatert till ERP integrasjoner.