Ny kundekort visning: Introduksjon

Her får du en generell introduksjon til den nye organisasjons oversikt/kunde kort.

Oppdatert over en uke siden

Velkommen til den nye layouten for organsisasjon/kunde kort i WebCRM. Du kjenner til layouten fra tilbud og leveranser, den nye forsiden og den nye aktivitets vyen, og denne oversikten kommer også med lignende funksjoner.

Øverst i høyre hjørne kan du se knapper, som du kjenner til fra de andre enhetene.

1. Ved å klikke på dette ikonet, kan du se linker relaterte til denne organisasjonen, som LinkedIn profil eller andre ting du kanskje vil se. Linkene kan skapes her.

2. Her kan du markere en organisasjon som favoritt, og du kan da få tilgang direkte fra din favoritt meny.
    Les mer om favoritter her.

3. Her kan du abonnere på organisasjonen og få notifikasjoner når noe endres hos denne spesifikke organisasjonen.

4. Knappen Aktioner fungerer som de andre enhetene i systemet. Her kan du kopiere og lime inn, og også redigere oppsettet og slette organisasjonen.

5. Her kan du lagre de endringene du har gjort på siden.

Etter ikonene vil du se kommer du til å se ett antall faner på organisasjonen. De erstatter ikonene i boksen på det gamle kundekortet, og de har nå hver sin egne side.

I eksemplet nedenfor starter vi med fane «Detaljene» som erstatter selve kortet.

Fra det gamle kundekortet:

Under Detaljer kan du se lister på alle enheter koblet til denne spesifikke organisasjonen.

Du kan også legge til ekstra informasjon som du trenger spesifikt for din bedrift. I eksemplet nedenfor kan du se Aktiviteter, Personer, Dokumenter, Tilbud og Logg.

Du kan sette opp Detaljer siden akkurat slik du trenger den, så den viser dataen som er relevant for din bedrift.

Du kan lese mer om hvordan du setter opp organisasjon oversikt her.

På høyre siden av kortet kan du se informasjon om organisasjonen i sidemenyen.

Sidemenyen inneholder informasjon om organisasjonen som adresse og telefonnummer, ansvarlig bruker, type og status. Sidemenyen kan også setter opp etter dine behov for informasjon.

De neste fanene på organisasjons kortet er Felter, Logg, Dokumenter og Email.

1. Fanen for Felter er der du kan se alle feltene som du vanligvis kan redigere på organisasjonen. Det kan være adresse, VAT nummer, divisjonsnavn og synkronisert data fra ERP integrasjon.

2. Logg har – som på de andre enhetene – sin egen fane og fungerer også som de andre enhetene.

3. I fanen for Dokumenter kan de se alle dokumentene som tilhører denne organisasjonen.

Som en ny funksjon kan du nå søke i dine dokumenter og sortere de ulike mappene inn og ut for å finne det du leter etter. På høyre siden av bildet kan du se en dra og slipp funksjon og «+» ikonet der du kan skape nye dokumenter

4. I fanen for Email kan du se all e-post som tilhører organisasjonen. I nedtrekkslisten kan du velge hvilke typer e-post du vil se (Utgående, Inngående eller masse e-mails)

På toppen av det kan du også søke etter spesifikke e-poster i søkefeltet eller filter på spesifikke brukere.

De gjenstående fanene, Aktiviteter, Tilbud, Ordre, Support ærender, Produkter, Tilbudslinjer og Møter er alle bygget på samme måte, og funksjonaliteten er den samme på alle.

I dette eksempelet skal vi se på Aktiviteter.

1. Som du vet om fra enhetene i menyen, så har du ett søkefelt der du kan søke etter spesielle aktiviteter.

2. Her kan du filtrere på de ansvarlige brukerne for aktivitetene, akkurat slik du gjør på din hovedenhetsliste.

3. Rapport/ overblikk ikonet kan brukes til å åpne rapporter for denne enheten (aktiviteter), men når du åpner den herfra, kommer den også til å filtrere på denne spesifikke kunden.

4. De neste filtrene for feltene på status for aktivitetene. Her kan du velge hvilke aktiviteter du ønsker å vise basert på deres status. «+1» viser at du har valgt en status mer enn hva som synes i feltet.

5. Mass edit / bulk funksjonen gjør det mulig å redigere flere aktiviteter samtidig. Du kan for eksempel redigere ansvarlig bruker, type og status.

OBS: Denne funksjonen er BARE tilgjengelig i Aktivitets fanen.

6. Innhold knappen lar deg velge hvilke kolumner du ønsker å se i listen for aktiviteter.

7. I dato drop nedtrekkslisten kan du velge å vise aktiviteter innen en viss tidsperiode. Du kan også velge å bare vise forfalte eller fremtidige aktiviteter

8. På det siste «+» ikonet kan du skape en ny aktivitet.

Den siste fanen i organisasjons kortet er Personer.

1. Søkefelt der du kan søke for kontakten du ser etter.

2. Bruk Innhold knappen for å velge hvilke kolumner/informasjon du ønsker å se i listen kontakter.

3. Skape en ny kontakt på denne organisasjonen ved å klikke på «+».

Når du trykker på en person kommer du til det nye personkortet.
Du kan lese mer om dette her.

Se videoguide her: