Nytt kontaktkort/ personkort: Setup
Oppdatert over en uke siden

Her skal vi gå igjennom hvordan du setter opp det nye kontaktkortet i WebCRM. Om du ikke har lest det allerede, kan du også ta en titt på introduksjonen til den nye layouten, der vi går igjennom funksjonaliteten og de ulike fanene.

Les introduksjonen til det nye kontaktkortet her.

Om du ønsker å redigere setupen, må du trykke på Aktiviteter og så Rediger setup.

Du kan nå sette opp de to fanene Felter og Detaljer. Her er det ikke mulig å legge til flere faner eller endre rekkefølgen på fanene.

1. Den første fanen du kan sette opp er Felt. Den fungerer med dra og slipp som du kjenner til fra de andre enhetene.

Her kan du ikke legge til enhetslister men bare bokser med felter. For å kunne legge til fler felter i en boks trykker du på blyanten i hjørnet, og så «+ Legg til felt» og så velger du feltene du ønsker å legge til. Trykk så på Legg til.

2. På den andre fanen kan du sette opp Detaljer. I denne fanen kan du legge til de ulike enhetslistene som er relatert til personen. Å sette opp listene funker på den samme måten som å sette dem opp på forsiden.

Som de andre fanene er denne også dra og slipp.

Det er ikke mulig å vise felter på Detaljer fanen!