Alle samlingerOrganisasjon/ kunde kort og person/kontakt kort
Nytt kontaktkort/ Personkort: Introduksjon
Nytt kontaktkort/ Personkort: Introduksjon

Her tar vi deg igjennom person/kontaktkort i WebCRM.

Oppdatert over en uke siden

Velkommen til den nye layouten for kontaktkort/ person oversikt i WebCRM. Du kjenner til layouten fra tilbud og leveranser, den nye forsiden og den nye aktivitets vyen, og denne oversikten kommer også med lignende funksjoner.

Øverst i høyre hjørne kan du se knapper, som du kjenner til fra de andre enhetene.

1. Ved å klikke på dette ikonet, kan du se linker relaterte til denne organisasjonen, som LinkedIn profil eller andre ting du kanskje vil se. Linkene kan skapes her.

2. Her kan du markere en organisasjon som favoritt, og du kan da få tilgang direkte fra din favoritt meny.
    Les mer om favoritter her.

3. Her kan du abonnere på organisasjonen og få notifikasjoner når noe endres hos denne spesifikke organisasjonen.

4. Knappen Aktiviteter fungerer som de andre enhetene i systemet. Her kan du kopiere og lime inn, og også redigere oppsettet og slette organisasjonen.

5. Her kan du lagre de endringene du har gjort på siden.

På høyre side av kontakt kortet kan du se sidemenyen. Her finner du kontaktinformasjonen (E-post adresse, telefonnummer) og annen relevant informasjon som informasjon og bedriftsnavn.

1. Personens status vil vises her.

2. Ved å trykke på organisasjons navn kommer du til selve organisasjon/bedrifts kortet.

3. Ved å trykke på adressen åpner du organisasjonens lokasjon på ett kart.

4. Den første e-posten du åpner vil åpne en ny e-post utenfor WebCRM, for eksempel i Outlook.

5. Telefonnumrene kan du trykke på og du kan ringe direkte fra WebCRM om du har IP telefoni installert.

6. Den andre e-post knappen åpner en ny e-post inne i WebCRM. Om du ønsker å registrere e-post i WebCRM, anbefaler vi at du sender de herfra.

7. Send en SMS direkte fra kontaktkortet (Om du har SMS installert).

8. Den tredje e-post knappen oppretter personen som en kontakt i din Outlook.

9. Status på kontakten som også vist i nummer 1. Her kan du endre status.

10. Her kan du se kontaktens jobb tittel, og du kan også endre dette her.

På kontakt kortet har du to faner:

1. Felt fanen: Her finner du informasjon om kontakt personen. Det kan være navn, adresse, telefonnummer og egendefinerte felt som nyhetsbrev sign ups. Du kan redigere disse feltene direkte uten å trykke på rediger først.

Feltene på denne fanen kan settes opp til å matche dine behov og ønsker.

Du kan se hvordan å sette opp kontakt kort her.

2. På Detaljer fanen kan du se lister over de ulike enhetene som er relaterte til denne spesifikke kontakten.
I eksemplet nedenfor kan du se aktiviteter, support saker, muligheter og møter, leveranser og produkter, der denne kontakten er linket.

På hver enhet kan du skape en ny ved å trykke på «+» i høyre hjørnet.

I loggen kan du se hva som har blitt endret på kontakten, hvem som har gjort endringene og når.

Du kan også se Organisasjons logg (historie) i den andre fanen for å se alt som har skjedd på organisasjonen.