Alle samlingerSupportmodul
Nytt supportmodul - Oppsetting

Her kan du finne en veiledning til hvordan du setter opp bildet der du svarer på dine henvendelser og hvordan modulene kan flyttes rundt.

Oppdatert over en uke siden

Oppsettingen av supportmodulet kan endres ved å gå til Handlinger--> Rediger oppsett.

Her kan du, som blandt annet på forsiden, selv bestemme hvordan ditt supportmodul skal se ut ved bruk av den enkle dra og slipp funksjonen. Hold inne musetasten nede på ett panel og dra panelet til din ønskede plassering.

OBS: Supportfeltet (det store hvite feltet i midten) som inneholder selve kommunikasjonen/epost kan ikke flyttes eller redigeres!

Ønsker du å redigere ett panel, kan du trykke på blyanten i det aktuelle panelet. I dette eksempelet har vi valgt panelet Generelt.

Under Oppsett panel til høyre i bildet har du mulighet til å velge hvilke felter som skal vises. Du kan også legge til flere felter ved å trykke på "+ Legg til felt".

Ønsker du ett nytt panel i ditt supportmodul, kan du dra ett panel fra listen på høyre side av oppsetningen inn i modulen, som vist nedenfor.

Når du har satt opp ditt supportlayout slik du ønsker det, trykker du på Lagre for å lagre ditt oppsett. deretter vil det nye oppsettet være synlig i systemet.

Du har også mulighet til å velge hvordan du ønsker at dine supportsaker vises - enten på en listevisning eller i kanban view med kolonnene ved å trykke på kolonneikonet oppe i høyre hjørne.

Deretter vil dine supportsaker bli vist i ett kanban view, som tillater dra og slipp av supportsaker fra den ene handlingen til den andre og gir ett mer visuellt overblikk, om dere jobber med forskjellige faser i deres supportsaker.
Du kan lese mer om hvordan du oppretter kolonnene i deres supportmodul her.