E-posttjänst
Konfigurera Exchange/Office 365 e-post

Vill du kunna koppla ditt Exchange-konto till webCRM?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är möjligt att integrera ditt Exchange/Office 365-konto med webCRM. Det är t.ex. nödvändigt om du vill skicka e-post från webCRM.

Det är också möjligt att synkronisera din webCRM-kalender med din Exchange, så att du kan se alla dina möten i båda kalendrarna, oavsett var de skapas.

Du kopplar ditt Exchange-konto till webCRM på länken nedan eller klickar på dina initialer uppe till höger:

På fliken "E-posttjänst" väljer du Exchange/Office 365 och OAuth och loggar sedan in med ditt Microsoft-konto (e-postadressen och lösenordet du använder för att logga in på Outlook)

Kom ihåg att trycka på "Spara".

Efter att ha kopplat ihop din Exchange och webCRM får du möjlighet att välja vad du vill använda för e-postsändning – här väljer du Exchange.

Om du också vill synkronisera din kalender, välj Exchange här, och om du vill synkronisera e-postmeddelanden från Outlook till webCRM måste du även aktivera "Exchange synkronisering" längst ner.

Se mer om e-postsynkronisering och mapparna i Outlook här

Kom ihåg att trycka på "Spara".

Kom ihåg att logga ut korrekt från webCRM och in igen för att det ska träda i kraft. Det räcker inte att bara stänga webbläsaren!