Alla samlingarE-posttjänst
E-postsynkronisering i Outlook

Se här hur du använder webCRM:s e-postsynkronisering i Outlook

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har integrerat ditt Exchange-konto med webCRM kan du ställa in e-postsynkronisering. Det betyder att om du har ett mejl i Outlook som du också skulle vilja associera med kunden i webCRM så kan du göra det.

Se här hur du ansluter din Outlook med webCRM.

När e-postsynkronisering är påslagen, efter ca. 30-45 min. två mappar visas i din Outlook, båda med namnet "webCRM sync", en under din inkorg och en under skickad.

Om du har fått ett mail från en kund i din inkorg som du vill synkronisera till webCRM, drar du in det mailet till synkmappen under inkorgen och väntar tills synkroniseringen har körts (ca 30-45 min).

E-postmeddelandet kommer sedan tillbaka till inkorgen med taggar som visar att det är synkroniserat:

På samma sätt, om du har skickat ett e-postmeddelande från Outlook som du vill associera med kunden i webCRM, kan du dra detta e-postmeddelande från skickad e-post till synkroniseringsmappen under skickad e-post.

Var noga med att dra till rätt mappar, det vill säga från skickad post till mappen under skickad mail och från inkorgen till mappen under inkorg!