Uppsätning Piplinenivå

Här kan du läsa hur du konfigurar din pipeline

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har rätt användernivå, kan du konfiguera piplinenivåer på erbjudanden för att anpassa dem till dina krav

Klicka här för att se: Överväganden om Pipeline

För att konfigurere din Pipeline, klicka på Kugghjulet → Verktyg → Pipeline

Du kommer att presenteras med en lista över alla pipelinenivåer och de aktuella inställningarne i ett diagram. du kan redigera Pipelinenivå du vil, ved att klicka på Pennan bredvid den.

Ändring av pipelinenivå med existerande erbjudande.

OBS: Om du vill ändra dina pipelinenivåer och du redan har erbjudanden i ditt system, måsta du akta dig.

webCRM lägrar din aktuella nivån för erbjudande genom en numerisk referens. Textenn är hämtead från uppsätningen. Om du ändrar ordvalet på en pipelinenivå kommer det att uppdateras på alla Erbjudanden som redan finns för den nivån.

Om du behöver ändra på nuvarande pipelinenivå, rekommenderar vi att du gör en Översikt som inkluderar Erbjudandenummer och Pipelinenivå och exportera till Excel.

Sedan kan du uppdatera erbjudandena till de önkade ändringar i nivåer.

Uppdatera Pipeline upsättningen och anväd Dataimport till att dra tilbaka de önskade pipelinenivåerna i Erbjudandena.

Klicka här för att se: Allmän introduktion til översigter

Klicka här för att se: Introduktion till Dataimport

Redigera Pipelinenivå

Från denna skräm kan du anpassa:

• nivå namn

• Aktiv - ta bort bocken får inaktivera

• Sannolikheten - sät till anpassat nivån

• Frigör % från nivå - sät en bock får att låta använderan välja sannolikheten manuellt, ta bort bocken om du vill att sannolikheten är fast för detta nivån.

• Dagar att följa upp - välj hur många dagar innan nästa aktivitet.

Värdet 0 aktivera fältet utan at ange et standarduppföljnings datum.

Värdet -1 gömmer fältet.

Konfigurar Pipelinenivå

Du kan konfigurar de möjliga procentuella värden i Drop-down listan. Klicka på Kugghjulet → Verktyg → Pipeline och klicja Pipeline % övenför pipelinenivå listan.