Alla samlingarOrganisation/kundkort och Personer/kontaktpersoner
Ny organisationsbild/kundkort: Konfiguration
Ny organisationsbild/kundkort: Konfiguration

Här kan du se mer om hur du sätter upp den nya bilden för organisationer och personer/kontakter

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här får du en översikt över hur du kan sätta upp den nya Organisationsbilden i webCRM. Om du inte redan har gjort det kan du också ta en titt på vår introduktion till den nya layouten, med en genomgång av de olika flikarna och funktionerna.

För att redigera inställningarna för organisationskortet måste du först gå till Åtgärder och sedan Redigera inställningar.

VIKTIGT: Tänk på att du kan välja vilken typ av organisation den aktuella inställningen ska gälla för. Se därför alltid till att du har valt rätt typ av organisation. Du kan nu ha olika inställningar beroende på organisationens typ.

I inställningen har du möjlighet att redigera inställningen för flikarna Detaljer, Felter och i detta exempel Vainu. Om du har en Bisnode integration kommer du att ha den här fliken istället.

Detaljfliken bygger på idén om att ha en sida med relevanta listvyer över de olika enheterna, såsom aktiviteter, pipeline, beställningar etc. Du känner till listvyerna från förstasidan. Med drag'n drop kan du enkelt dra data från panelen till höger till fliken.

Felterfliken motsvarar att välja "redigera" på det gamla kundkortet. Här har du en flik med alla fält du fyller i, och nu kan det göras direkt utan att behöva trycka på "redigera" först:

I exemplet nedan har vi satt upp information från bland annat e-conomic, basinformation och fakturalayout. Om du har andra integrationer kopplade till ditt webCRM-system kan du skapa informationspaneler med data från dessa.

Varje informationspanel kan redigeras genom att trycka på den lilla pennan i det högra hörnet som visas i skärmdumpen ovan.

På höger sida av bilden kan du välja att lägga till fler fält genom att trycka på "Lägg till fält", flytta platserna via de sex små prickarna till vänster om fältet eller byta namn på panelen.

Du har möjlighet att kombinera både listvyer över enheter och informationspaneler på samma flik. Organisationsschemat kan byggas exakt efter dina behov och preferenser.

Du har möjlighet att lägga till fler flikar och själv välja ordning på flikarna. Gå till kugghjulet på höger sida av inställningen för att gå till flikinställning.

På höger sida ser du alla flikar i en lista. Flikar markerade med grått kan inte tas bort eller byta namn på, eftersom de är fixerade i systemet.

1. Du kan enkelt ta bort de flikar du inte vill ha på organisationsbilden genom att klicka på krysset bredvid fältet du vill ta bort.

2. Bestäm ordningen på dina flikar själv - i det här fallet har vi valt Detaljer som den första fliken på organisationskartan.

3. Lägg till nya flikar genom att klicka på "+ Skapa". Du kan t.ex. skapa en flik för informationen som kommer från integrationer (e-conomic etc.).