Nytt kontaktkort/personkort: Introduktion

Här kan du få en överblick över personen/kontakten i webCRM

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välkommen till den nya layouten för Person/Kontaktkort i webCRM. Den nya layouten är bekant från bland annat Pipeline och Orders, samt den nya framsidan, och kommer därför även med liknande funktionalitet och nyheter.

1. På den här ikonen hittar du sociala länkar, till exempel personens LinkedIn-profil.

2. Här markerar du Personen som Favorit med denna knapp, du kommer enkelt åt denna, i genvägen till dina Favoriter.

3. Här kan du prenumerera på Personen och få ett meddelande varje gång en ändring görs på Personen.

4. Åtgärdsknappen fungerar som den gör på de andra enheterna i systemet. Här har du möjlighet att kopiera och slå samman data, samt redigera inställningen för sidan och ta bort personen.

5. Här sparar du de ändringar du gjort på sidan.

Till höger om person-/kontaktkortet ser du sidofältet. Denna innehåller relevanta funktioner ang Personen, samt kommunikativa funktioner.

1. Personens status visas på denna ikon

2. Genom att trycka på organisationens namn kommer du åt organisationskartan

3. Genom att klicka på adressen öppnar du organisationens plats på en karta.

4. Det första e-post du stöter på öppnar ett nytt e-postmeddelande till Personen utanför webCRM, till exempel i Outlook.

5. Telefonnumren är klickbara och kan användas om du har ställt in IP-telefoni i ditt webCRM-system.

6. Den andra e-postknappen öppnar ett nytt e-postmeddelande i webCRM.

7. Skicka ett sms direkt från det personliga kortet till kontaktpersonen.

8. Den tredje e-postknappen skapar personen som en kontakt i din Outlook.

9. Kontaktpersonens status som även visas under punkt 1. Här kan du välja en ny Status för personen.

10. Visar personens Titel, som även kan ändras i detta fält.

På det personkortet har du två tillgängliga flikar:

1. Fliken Fält är där du hittar information om personen. Det är bland annat namn, adress, telefonnummer och användardefinierade fält såsom markering vid mottagande av Nyhetsbrevet. Du kan redigera dessa fält om fälttypen tillåter det.

Hela fliken kan ställas in efter dina behov och önskemål. Läs mer om hur du ställer in personliga kort här. Indsæt link

2. På fliken Detaljer kan du se listvyer över de olika enheter som personen är relaterad till. I exemplet nedan finns bland annat ett stödärende, några beställningar och ett möte där Personen är inblandad.

På varje enhet kan du skapa en ny genom att trycka på "+"-ikonen på höger sida av panelen.

I loggen kan du se vilka ändringar som har gjorts i Kontaktpersonen, och vem som gjort ändringarna och när.

Du kan också komma åt Organisationens historiklogg här och se ändringar gjorda i förhållande till Organisationen.