Nytt kontaktkort/personkort: Inställning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här får du en överblick över hur du kan sätta upp det nya Personliga kortet i webCRM. Om du inte redan har gjort det kan du också ta en titt på vår introduktion till den nya layouten, med en genomgång av de olika flikarna och funktionerna.

För att redigera inställningarna för det personliga kortet måste du först gå till Åtgärder och sedan Redigera inställningar.

Du kan nu ställa in de två flikarna Fält och Detaljer. Till skillnad från organisationskartan är det inte möjligt att lägga till fler flikar eller ändra ordningen på flikarna.

1. Den första fliken du får möjlighet att ställa in är Fält. Fliken är byggd via en enkel drag&drop-funktion som gör det enkelt att dra in paneler från höger sida och placera dem som du vill på fliken.

Det är inte möjligt att visa listvyer över relaterade enheter på fält.

För att lägga till fler fält till en panel, tryck på "+ Lägg till fält" och välj det fält du vill se i panelen. Tryck sedan på Lägg till et fält.

2. Den andra fliken du kan ställa in på det personliga kortet är Detaljer. På den här fliken kan du ställa in listvyer med enheter relaterade till personen. Layouten på listorna fungerar precis som på startsidan.

Liksom fliken Fält är även denna inställning designad med dra och släpp, vilket gör det enkelt att dra paneler från höger sida av bilden till fliken.

Det är inte möjligt att visa fält på fliken Detaljer.

När du sparar inställningarna på flikarna har du möjlighet att spara inställningarna för dig själv och din användare, eller spara för alla användare i systemet.