Alla samlingarStartsida
Ny startsida: Setup

I denna artikel förklarar vi hur du sätter upp den nya startsidan/sidorna i webCRM.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte redan läst följande guider, kan du även ta en titt på , kan du även titta på introduktionen och vägledningen för de nya panelerna, (KPI paneler, Performance Board och grafer). Dessa hjälper dig sätta upp allt på rätt sätt.

I webCRM har du möjlighet att anpassa din startsida så som du själv vill ha den och du kan även skapa separata sidor för olika användningsmål.

Du kan redigera användarrättigheterna och bestämma vem som kan se, skapa och editera de olika startsidorna.

Skapa en ny startsida

För att skapa en ny startsida, ska du börja med att klicka på det blå plusset (+) i översta hörnet och välj därefter "Blank Dashboard":

Namnge sidan och skriv även en beskrivning. Välj därefter vilka användare som ska ha tillgång till sidan.

I nedan exempel har vi skapat en startsisda för två företagschefer - enbart dessa två kommer ha möjlighet att se startsidan. När alla fält är ifyllda och du även lagt till användare, kan du klicka på "Skapa" (Create).

Drag´n drop paneler

När du skapat din startsida, kommer du se en tom duk med en entitetspanel till höger.

Denna innehåller alla paneler som du kan ha på din startsida. Drag´n Drop funktionaliteten gör det möjligt för dig att enkelt dra in det innehåll du vill ha med.

Du kan justera storleken på alla paneler genom att ta tag i nedersta högra hörnet av panelen.

I varje panel du lägger till, kan du lägga till filtrering och visade fält genom att klicka på pennan som syns i hörnet av panelen.

Mer information om hut du lägger upp de olika panelerna hittar du i nedan artiklar

Som vi nämnt tidigare, har du möjlighet att skapa flera olika startsidor i systemet.

Administratörer (åtkomstnivå 99) har möjlighet att redigera startsidorna för alla användare via Inställningar och Redigera inställningar för alla användares startsidor, (”Settings”– ”Edit settings for all users´s dashboards”):

Standardanvändare kan enbart editera de sidor de har tillgång till, och detta gör de genom att klicka på kugghjulet:

Överst i vänstra hörnet kan du få en överblick av startsidan du redigerar. Om du klickar på drop-down menyn höger om "Configure", kan du välja vilken sida du vill redigera.

I översta högra hörnet kan du välja standard startsida och du kan välja att radera den sidan du håller på att redigera, (sopkorgen), och ändra namn och användare, (pennan).

Kom även ihåg att klicka på "Spara" när du är färdig.

När du är inne på standard startsidan men inte lägre under "Settings", kan du byta mellan de olika sidorna genom att klicka på namnet. En drop-down meny kommer då visas och du kan välja bland de startssidor du har tillgång till: