Hoe een cadeaubon gebruiken?
Kan ik een specifieke datum aanvragen?

Geen data beschikbaar? U kunt een specifieke datum voorstellen.

Laure avatar
Geschreven door Laure
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Past geen enkele aangeboden datum in je agenda? Geen probleem! Je kunt de ambachtslieden zelf een datum voorstellen, als ze dit accepteren.

Zo ga je te werk:

1. Bezoek de pagina van de workshop die je wilt bijwonen.

2. Klik op "Data bekijken" op de betreffende workshop-pagina.

3. Selecteer vervolgens "Reserveer een tijdslot".

4. Er opent een formulier waarin je jouw naam en e-mailadres invult. Je kunt de vakman of -vrouw tot drie verschillende data voorstellen, elk met een eigen tijdstip.

5. Na het kiezen van je voorstellen, kun je een bericht toevoegen voor de ambachtsman of -vrouw. Klik daarna op "Verzoek verzenden".

De ambachtslieden zullen jouw dataverzoek beoordelen op basis van hun beschikbaarheid. Je ontvangt een e-mail zodra de ambachtsman of -vrouw reageert op je aanvraag. Dit kan een acceptatie-e-mail zijn voor het goedgekeurde tijdstip of een afwijzingsmail voor de niet-goedgekeurde tijdstippen.

Heb je vragen of wil je iets weten? Geen probleem, stuur ons een berichtje op hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tot ziens!

Het team van Wecandoo