Kom i gang
Guides
đŸ‡©đŸ‡° Aktiver og tilknyt Controller

Guide til hvordan du aktiverer og tilknytter en Controller og et abonnement til din profil pÄ Portalen.

Oliver Bardram avatar
Skrevet af Oliver Bardram
Opdateret over en uge siden

FÞr du gÄr i gang med aktiveringen af din Controller, anbefaler vi at du lader den op pÄ den medfÞlgende oplader og finder din vÊrdikode frem, hvis du har sÄdan en.

1. Download Zeaeye Appen
    Hent appen her. Du kan ogsÄ tilgÄ Portalen via computer.

2. Opret profil
    Supersejler, landkrabbe, fritidssejler eller pirat - alle er velkomne. Du bruger dit mobilnummer bÄde nÄr du opretter profilen og nÄr du logger ind. Du modtager en bekrÊftelsekode pÄ SMS som du bruger i stedet for at oprette en adgangskode.

3. TilfĂžj fartĂžj
    SejlbÄd, motorbÄd, kajak eller SUP - Zeaeye Controller passer alle fartÞjer. Dit fartÞj skal oprettes, fÞr du kan tilknytte din Controller.

4. Tilknyt Controller
    Din Controller har et unikt nummer, Controller ID, pÄ bagsiden. Vi anbefaler at du skriver dette ned, og gemmer et sikkert sted. NÄr du trykker pÄ "Forbind enhed" i appen, forklarer den hvordan du kommer videre.

5. Tilknyt abonnement
    NÄr Controlleren er tilknyttet skal du tilknytte et abonnement. Her skal du bruge den vÊrdikode du er blevet tilsendt pÄ mail.

NÄr du tilknytter dit abonnement skal du, selvom du allerede har betalt for en periode pÄ forhÄnd, indtaste dine betalingsoplysninger, sÄdan at abonnementet kan aktiveres og kÞre videre. Du skal altsÄ gennemgÄ en betaling, selvom betalingen stÄr til 0 kr.

Hvis du ikke kan finde din vĂŠrdikode kan du tjekke din spam-mappe, eller kontakte os.

6. Din Controller er nu klar til at monteres
    SĂ„dan! Videre til neste skridt: Montering af Controller

Besvarede dette dit spÞrgsmÄl?