Kom i gang
Guides
🇩🇰 Montering af Controller

Montering af din Controller kræver hverken skruer eller andre værktøjer.

Oliver Bardram avatar
Skrevet af Oliver Bardram
Opdateret over en uge siden

Før du monterer din Controller, anbefaller vi, at du følger guiden "Aktivering af Controller" og skriver Controllerens ID nummer (det nummer der står på bagsiden af Controlleren) ned et sikkert sted. Du kan også se hvor du bør placere din Controller her.

1. Skrue Controlleren på (og af) holderen
    Det anbefales at skrue Controlleren helt på holderen så at de to pile peger mod hinanden. Du kan fornemme et lille "klik" når den sidder rigtigt. Inden holderen monteres på fartøjet kan det være (rigtigt) svært at aflåse Controlleren fra holderen. Tag eventuellt hjælp af en stark ven eller veninde.

2. Rens monteringsområdet
    Brug den vedlagte 3M klud, placeret under Controlleren i pakken.

3. Montér holderen (med eller uden Controller)
    Tag de røde mærkater af og klistre holderen på det ønskede område med et fast tryk. Hold trykket i cirka 10 sekunder. Bemærk at temperaturen skal være over 10°C og at der går minimum 24 timer før den maksimale styrke er opnået. Indtil da må holderen ikke udsættes for regn og belastning.

Holderen kan monteres med eller uden Controlleren skruet i. Hvis du monterer holderen uden Controlleren, er det vigtigt at du monterer den sådan, at Controlleren vender korrekt, når den skrues på.

Nu er din Controller monteret og klar til brug! Disse guides, forklarer de fleste funktioner og hvordan du plejer dit udstyr: