Før du går i gang med aktiveringen af din Controller, anbefaler vi at du lader den op på den medfølgende oplader og finder din værdikode frem, hvis du har sådan en.

1. Download Zeaeye Appen
    Hent appen her. Du kan også tilgå Portalen via computer.

2. Opret profil
    Supersejler, landkrabbe, fritidssejler eller pirat - alle er velkomne. Du bruger dit mobilnummer både når du opretter profilen og når du logger ind. Du modtager en bekræftelsekode på SMS som du bruger i stedet for at oprette en adgangskode.

3. Tilføj fartøj
    Sejlbåd, motorbåd, kajak eller SUP - Zeaeye Controller passer alle fartøjer. Dit fartøj skal oprettes, før du kan tilknytte din Controller.

4. Tilknyt Controller
    Din Controller har et unikt nummer, Controller ID, på bagsiden. Vi anbefaler at du skriver dette ned, og gemmer et sikkert sted. Når du trykker på "Forbind enhed" i appen, forklarer den hvordan du kommer videre.

5. Tilknyt abonnement
    Når Controlleren er tilknyttet skal du tilknytte et abonnement. Her skal du bruge den værdikode du er blevet tilsendt på mail.

Når du tilknytter dit abonnement skal du, selvom du allerede har betalt for en periode på forhånd, indtaste dine betalingsoplysninger, sådan at abonnementet kan aktiveres og køre videre. Du skal altså gennemgå en betaling, selvom betalingen står til 0 kr.

Hvis du ikke kan finde din værdikode kan du tjekke din spam-mappe, eller kontakte os.

6. Din Controller er nu klar til at monteres
    Sådan! Videre til neste skridt: Montering af Controller