Kom i gang
Guides
🇩🇰 Hurtige løsninger på sædvanlige problemer

De mest almindelige problemer lige nu, og hvordan de løses.

Emelie Birgersson Zeaeye avatar
Skrevet af Emelie Birgersson Zeaeye
Opdateret over en uge siden

Holderen sidder fast på Controlleren

Når holderen ikke er monteret bør Controlleren ikke skrues helt på, da det kan være meget svært at få den af. Dette er dog ikke et problem, så snart holderen er fastmonteret. Controllerens ID står på bagsiden, hvilket skal bruges, når du tilknytter Controlleren i Portalen. Derfor kan det være en god idé at nedskrive dette ID.

Løsning 1: Monter holderen på dit fartøj og fjern Controlleren, samtidigt med at du holder fast i holderen.

Løsning 2: Kontakt os, hvis du har brug for dit Controller ID. Så hjælper vi dig.

Controlleren starter ture for ofte

Vi arbejder løbende på, at forbedre Controllerens funktionalitet. Automatisk start af turer kan indstilles i Portalen, og ofte skal den indstilles til den grove indstilling. Undgå at placere Controlleren tæt på andet teknisk udstyr, da det kan forstyrre GPSen.

Løsning: Indstil din Controller til at starte turer ved 200 meter eller 300 meter i appen, og kontrollér Controllerens placering.

Har du et problem du vil have hjælp med?

Vi bliver virkelig glade for feedback, du kan kontakte os her.