Alle samlingerBettingMin konto
Hvorfor er min konto spærret?

Jeg kan ikke logge ind

Henrik avatar
Skrevet af Henrik
Opdateret over en uge siden

Kan du ikke logge ind på Bet25 Sport pga. din konto er lukket?

Hvis du har skrevet dit kodeord eller brugernavn forkert for mange gange lukker vi automatisk din konto, af sikkerhedsmæssige årsager.

Sker dette ved en fejl, skal du bare skrive til Bet25 Sport kundeservice på chatten, så åbner vi din konto igen med det samme (åbningstider taget i betragtning).

Kan du ikke huske din adgangskode, bedes du kontakte support på support@bet25.dk eller via chat. Så kan de sende dig en ny adgangskode. Så kan du ændre din adgangskode ved at klikke på dit brugernavn i højre hjørne, når du er logget ind. Her kan du også vælge at bruge touch eller PIN login.

Kan du ikke huske din adgangskode, kan du altid vælge at logge på med MitID, eller få tilsendt ny kode som beskrevet ovenfor..

Manglende verifikation at konto

Hvis du har ændret i din adresse eller at vi ikke kunne finde dig i CPR registeret under din oprettelse, bliver du tildelt en midlertidig konto.En midlertidig konto skal, ifølje Den danske Spilmyndighed, verificeret inden for 30 dage fra oprettelsen af din konto. Sker dette ikke, bliver kontoen automatisk lukket og kan ikke genåbnes. Det er ikke muligt at foretage udbetaling fra en konto, der ikke er verificeret. Dette betyder også at en eventuel saldo på kontoen vil gå tabt. Kun tilbageværende indbetalinger vil kunne tilbagebetales, altså penge der ikke har været sat i spil.