Toevoegen van Onderhoud-nodig datums aan voorraadartikelen

Hoe onderhoudstypes op voorraadartikelen toe te voegen

Deze week bijgewerkt

Zodra je de onderhoudstypes hebt gemaakt die je benodigd hebt, en hebt toegepast op jouw artikel, kun je beginnen met het toevoegen van datums op je voorraadartikelen. Als je nog geen onderhoudstypes hebt gemaakt, of niet toegevoegd hebt op je artikel, zie graag see our guide.

Aan de slag

Zodra je een onderhoudstype hebt toegevoegd aan jouw product, zal dit vervolgens automatisch de onderhoudstypes gaan toepassen op jouw voorraadartikelen. Je kunt de laatste onderhoudsdatums updaten op deze voorraadartikelen om je onderhoudsplanning te volgen.

Om een onderhoudsdatum op een voorraadartikel toe te voegen, nagiveer je naar jouw productoverzicht scherm. Producten en diensten > Producten > selecteer een product en navigeer naar de voorraadartikelen.

Zodra je het voorraadartikel hebt geselecteerd waarop je onderhoudsdatums wilt toevoegen > navigeer je naar Onderhoudstypes, zie het voorbeeld hieronder:

Om te beginnen aan het toevoegen van details aan de onderhoudstypes, klik je op de naam vanhet onderhoudstype en kom je op het volgende scherm uit, dat zal verschillen afhankelijk van de Periodetype op ieder artikel.

Dagen verstreken:

Als je de Dagen verstreken Periodetype hebt geselecteerd, kun je de datum van het laatste onderhoud hier invoeren. Dit zal vervolgens de datum voor het volgende benodigde onderhoud invullen en zorgen voor herinneringen in het onderhoud nodig scherm, en op de order als het onderhoud gaat vervallen.

Opmerking: Als je het onderhoudstype hebt ingesteld op verplicht en de orderdatums overlappen met de volgende onderhoudsdatum, of als de apparatuur is verstreken en nu is verlopen, zal het je niet toestaan de apparatuur uit te boeken.

Dagen gebruikt:

Als je het dagen gebruikt periodetype hebt geselecteerd, kun je het volgende invullen:

Laatste onderhoudsgebruik: Je kunt manueel het huidige aantal gebruiksdagen invullen voordat het een volgende onderhoud vereist.

Laatste onderhoud datum: Dit is de datum waarop het artikel als laatste in onderhoud gebooekt was.

Als je dit onderhoudstype op verplicht hebt ingesteld en doorbelastbare dagen van de order de 'dagen gebruikt' overschrijdt of als de apparatuur is verstreken en nu is verlopen, zal het je niet toestaan de apparatuur uit te boeken.

Zodra je het invoeren van de informatie hebt afgerond, klik je op de groene onderhoudstype bijwerken knop.

Op het moment dat een onderhoud vervallen is en je boekt het artikel in Niet-beschikbare artikelen of op een werkorder en kiest voor het onderhoudstype verstreken, zal het automatisch deze datums updaten, en laatste onderhoudsgebruik naar de nieuwe onderhoudsdatum en de volgende onderhoudsdatum en het gebruik updaten.

Heb je hulp nodig? Start een conversatie met behulp van de de blauwe hulp ballon rechtsonder in de hoek.