2. Online boekingen: activeren
Daan avatar
Geschreven door Daan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat jouw widget is aangemaakt (klik hier om te lezen hoe je een widget moet aanmaken) en geplaatst op jouw website, kun je de instellingen voor de widget aanpassen. Deze zullen (na opslaan) automatisch worden verwerkt in jouw widget op de website. Je hoeft dus na het wijzigen van bepaalde instellingen niet opnieuw de invoegcode te gebruiken om de vernieuwde widget te kunnen zien en/of gebruiken.

Online boekingen activeren

Onder het kopje “Online boekingen activeren” kun je selecteren voor welke salon(s) de online boekingen aangezet dient te worden. De geselecteerde items krijgen een blauwe rand.

Voeg commentaar toe

Via de kop “Voeg commentaar toe” kun je aangeven of je een notitie wilt aanmaken, die te zien zal zijn als de klant de widget openklapt. Vul bij “Titel comment” de titel van de notitie. Deze zal zoals hieronder in het paars worden weergegeven. Vul bij “Comment description” de boodschap van de notitie in.

Online boekingen instellingen

Nadat je de widget op jouw website hebt geplaatst, moet je nog een aantal instellingen maken om online boekingen goed in gebruik te kunnen nemen. Lees via onderstaande artikelen wat de volgende stappen zijn:

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.