Nadat jouw widget is aangemaakt (klik hier om te lezen hoe je een widget moet aanmaken) en geplaatst op jouw website, kun je de instellingen voor de widget aanpassen met behulp van de widget configurator. Deze zullen (na opslaan) automatisch worden verwerkt in jouw widget op de website. Je hoeft dus na het wijzigen van bepaalde instellingen niet opnieuw de invoegcode te gebruiken om de vernieuwde widget te kunnen zien en/of gebruiken.

Locatie selectie

Onder het kopje “Locatie selectie” kun je selecteren voor welke salon(s) de widget van toepassing is. De geselecteerde items krijgen een blauwe rand.

Configureer betaling vooraf

Om no-shows te voorkomen kun je klanten vooraf laten betalen of een aanbetaling laten doen, als ze online een afspraak maken. Dit kun je zelf activeren en instellen via " configureer betaling vooraf". Hier stel je zelf in hoeveel de aanbetaling is en kan je deze activeren door alle gegevens in te vullen in het onderstaande scherm en Aimy toestemming geven om deze betaling voor jou te verwerken:

Voeg commentaar toe

Via de kop “Voeg commentaar toe” kun je aangeven of je een notitie wilt aanmaken, die te zien zal zijn als de klant de widget openklapt. Vul bij “Titel comment” de titel van de notitie. Deze zal zoals hieronder in het paars worden weergegeven. Vul bij “Comment description” de boodschap van de notitie in.

Heb je vragen over de software? Neem dan contact op met het team van Aimy.