Instructie | video

Instructie | tekst

Je weet inmiddels hoe leerlingen inloggen bij Basicly. Nu is het ook belangrijk om te weten hoe leerlingen het lesmateriaal openen wat jij voor hen hebt klaargezet.

Optie 1

De leerling klikt bovenin het scherm op de groene banner op de leskaart zichtbaar te maken.

Door hier op de klikken opent de leskaart zich. Leerlingen kunnen nu de instructies van de leskaart lezen. Let op: leerlingen zien enkel de leerling-kant van de leskaart.

Optie 2
Wanneer er meerdere leskaarten klaargezet zijn, kunnen leerlingen onderin hun scherm een overzicht zien van leskaarten die zijn klaargezet. Hierbij is ook zichtbaar wanneer de leskaart is klaargezet en door wie dit is gedaan.

Heeft u het antwoord gevonden?