Handleiding
4 | Voortgang bijhouden
Hoe kan ik de planning van mijn klas(sen) overzichtelijk houden?
Hoe kan ik de planning van mijn klas(sen) overzichtelijk houden?

Structureel aan de slag met digitale geletterdheid.

Josha avatar
Geschreven door Josha
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe meer lessen en bundels je inplant, hoe belangrijker het wordt om je planning op orde te houden. Dit doe je door de instellingen van de gekozen bundels aan te passen.

Op basis van de onderstaande planning zie ik dat ik twee bundels tegelijkertijd ga doen met deze klas. Wil ik dit niet, dan pas ik de instellingen van één van de bundels aan. Klik op de bundel en vervolgens op 'Aanpassen'.

Hier kun je de titel van de bundel aanpassen (1). Ook kun je je data aanpassen (2). Voeg eventueel instructies toe voor de leerlingen (de beschrijving is enkel zichtbaar voor jouzelf) (3). Tot slot kun je ook de leskaarten omwisselen of leskaarten uit de bundel verwijderen.

Vergeet tot slot niet op 'Opslaan' te klikken.