Transactionele e-mails wijzigen

Het systeem verstuurt automatisch e-mails met je eigen logo, maar je kunt ervoor kiezen om je e-mails verder te personaliseren.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: je eigen e-mails maken.

Je kunt gemakkelijk je eigen e-mails onder Marketing > E-mails maken. Zie: https://intercom.help/bsport-helpcenter/en/articles/3527707.

Gebruik de variabelen van deze pagina: https://intercom.help/bsport-helpcenter/en

Stap 2: je transactionele e-mails wijzigen.

Ga naar Instellingen > Transactionele e-mails > en selecteer per type evenement welke e-mail je wilt versturen.

• Vink het vakje in de kolom "Een transactionele e-mail versturen" aan om de transactionele e-mail te verzenden.

• Vink het vakje "Ontvang kopieën van deze e-mails" aan als u een duplicaat wilt ontvangen op het e-mailadres dat u gebruikt heeft om uw bsport-account aan te maken.