Marketing
Meldingen
Een herinneringsmail X uur voor het begin van de les sturen

In deze handleiding leggen we u uit hoe gemakkelijk een herinneringsmail een aantal X aantal uur voor het begin van de les kunt versturen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zo maakt u een melding aan.

Stap 1: een e-mailsjabloon aamaken volgens deze methode (negeer stap 4): https://intercom.help/bsport-helpcenter/nl/articles/3527707-writing-and-sending-an-email.

Stap 2: ga naar “Mijn club” > selecteer “Vestigingen” > klik op een vestiging > en klik o’ “Melding toevoegen”.

Stap 3: kies het type reservering.

• Geldige reserveringen

• Aanwezigheid van leden

U kunt ervoor kiezen om leden bij sessie X of bij elke sessie te informeren.

Ga verder.

Stap 4: kies en configureer uw melding.

• Stuur de melding voor het begin van de sessie.

• Stuur de melding X voor het begin van de sessie.

Selecteer het te versturen sjabloon > verstuur.

Zojuist heeft u een melding aangemaakt.