Alle collectiesAgenda
Beheer uw videoconferenties autonoom

Het doel van deze handleiding is om u te laten zien hoe tussen u verschillende diensten voor uw livestreams kunt gebruiken.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben op eigen kosten een livestream-platform geïntegreerd dat extreem makkelijk in gebruik is. Onze toevoeging vereist geen extra downloads en biedt een groot aantal hulpmiddelen aan.

Omdat het echter een uitbestede dienst is, hebben we helaas geen controle over deze dienst. We kunnen hier ook geen ondersteuning voor bieden.

De beperkingen van deze uitbestede dienst zijn als volgt:

• Toegang is gelimiteerd tot 12 deelnemers met camera geactiveerd en tot 50 deelnemers zonder camera.

• Het is niet mogelijk om deelnemers hun microfoon te dempen of hun camera’s te deactiveren.

• Het is niet mogelijk om meerdere sessies tegelijk te organiseren.

Daarna stellen we u ertoe in staat om daarbovenop uw eigen videoconferentiedienst te gebruiken. Zo kunt u het aantal deelnemers vergroten en meerdere sessies tegelijk organiseren.

De twee methoden kunnen niet tegelijk worden gebruikt.

De bedieningsmodus is hetzelfde als ons geïntegreerde systeem; alleen de link naar de videoconferentie veranderd.

Stap 1: het uitschakelen van ons Livestreamen.

Selecteer “Instellingen” > selecteer “Livestreamen” > schakel de integratie uit en sla uw wijziging op.

Stap 2: uw eigen Livestreamen aansluiten.

⚠️Waarschuwing! Dit moet tenminste 15 minuten voor het begin van de sessie worden gedaan!

Selecteer “Kalender” > selecteer de desbetreffende sessie > selecteer “Bewerken”

> kopieer en plak de specifieke link van de sessie in het veld van de livestream en selecteer “Ga verder”.

⚠️Waarschuwing!

• Dit moet voor elke sessie herhaald worden.

• Het moet een link en geen losse text zijn.

• Zet geen spaties aan het begin van de link.