Mijn studio
Groepsactiviteiten
Fysieke lessen én livestreams aanmaken

In deze handleiding leggen we u uit hoe u fysieke lessen organiseert en livestreamt.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: dupliceer de activiteit die zowel fysiek als online plaats zal vinden.

Selecteer “Mijn club” > selecteer “Mijn activiteiten” > en dupliceer de activiteit.

Bewerk de gedupliceerde sessie.

• Verander de naam naar bijvoorbeeld “Online Yoga”.

• Selecteer “Dit is een livestream”.

Stap 2: Maak een online “vestiging” aan voor de livestreams.

Dit is een belangrijk onderdeel en helpt verwarring onder leden te voorkomen.

Ga naar “Mijn club” > selecteer “Vestigingen” > en klik op “Voeg een zaal of vestiging toe”

Vul het formulier in:

• Titel: “Online”

• Beschrijving: vul in dat de sessie een livestream is

• Adres: selecteer een willekeurig adres. Het is belangrijk dat fysieke en virtuele vestigingen gescheiden zijn om verwarring onder uw leden te voorkomen.

• Toegangsinformatie: gebruik dit onderdeel om verdere informatie over uw online lessen neer te zetten.

> Sla op.

Stap 3: voeg sessies voor “Online Yoga” toe.

Open “Mijn club” > ga naar “Mijn activiteiten” > selecteren “Online Yoga” > en selecteer “Sessie(s) toevoegen”.

Vul het formulier in:

• Beschikbare plaatsen

• Grootte van de wachtlijst

• Kosten in krediet(en)

• Tijd en datum

• Duratie

• Vestiging (selecteer de vestiging “Online”)

• Instructeur

• Link naar de livestream

Stap 4: maak compatibele cursuskaarting aan.

Wat u kunt doen is het aanmaken van cursuskaarten die alleen toegang tot de livestreams geven voor verschillende tarieven.

Maak een cursuskaart aan dat alleen voor “Online Yoga” gebruikt kan worden. Selecteer “Mijn club” > ga naar “Cursuskaarten” > en klik op “Nieuwe cursuskaart aanmaken”.

Vul de verplichte vakken in (naam, prijs, aantal kredieten en geldigheidsduur) en kies vervolgens de beperkingen (categorie, vestiging en activiteiten).