Rooster
Schermen voor het reserveren van afspraken

Dit artikel toont hoe u gebruik maakt van de verschillende schermen voor de afspraken.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1° Optie : "Rooster".

In "Rooster", kies het gewenste tijdslot en klik op "Een afspraak inpannen".

2° Optie : Instructeur Kalender.

In Mijn Club > Instructeur > Klik op de naam van één van uw instructeurs > Klik op "Kalender"

3° Optie : Vestiging Kalender.

In Mijn Club > Vestiging > Klik op één van uw vestigingen > Klik op "Kalender"

4° Optie : Afspraak Kalender.

In Mijn Club > Op afspraak > Klik op één van uw afspraken > Klik op "Kalender"