Rooster
Een afspraak annuleren en verwijderen

Het doel van dit artikel is om u te leren hoe u een afspraak kan annuleren en verwijderen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1 : Een afspraak annuleren.

In "Rooster" of in de instructeur/vestiging kalender > Klik op de afspraak dat u wilt annuleren > Klik op "Annuleer de afspraak"

U kan kiezen om de credit terug te geven en indien de klant al dan niet zal worden geïnformeerd.

Om de afspraak te herstellen, kan u dit artikel raadplegen: https://app.intercom.com/a/apps/q6foivp2/articles/articles/4621619/show?language=nl

Stap 2 : Verwijderen van een reservatie.

Klik op de geannuleerde afspraak > Kies "verwijderen ".

⚠️ Let op : als u de reservatie verwijdert, kan dit niet ongedaan gemaakt worden! ⚠️