Agenda
Groepsactiviteiten en workshops bekijken

In dit artikel leggen we uit hoe u uw agenda als een lid kunt bekijken.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Zodra u uw agenda aan het opvullen bent of tussentijds een voorvertoning wilt hebben, is het mogelijk dat u wilt inzien wat uw leden zullen zien. Dat kan natuurlijk live op uw website of (gepersonaliseerde) app, maar ook via uw eigen MarketPlace.

Stap 1: uw kalender inzien.

Zodra u sessies onder "Mijn studio" > en "Groepsactiviteiten" of "Workshops" toevoegt, worden deze direct in een kalenderweergave gezet. Deze kunt u via "Instellingen" > "MarketPlace" > "Afmelden en MarketPlace openen" > en "Afmelden".

Stap 2: groepsactiviteiten en workshops op één agenda.

Ga naar "Instellingen" > "Personalisering" > en activeer "Toon workshops op de agenda van je leden".

VOLTOOID!