Rooster
De afspraakplanning beheren

Deze opleiding toont u hoe u de afspraakplanning kan beheren.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij "Kalender" kan u al uw afspraken doornemen.

Stap 1 : Het afspraak scherm kiezen.

Stap 2 : De reserving aanmaken.

Kies het gewenste tijdslot > Klik op "Een afspraak inplannen".

Zoek de student op en klik op de pijl.

Kies datum en tijd > Kies het afspraak type > Kies de instructeur > Kies de vestiging

⚠️ Opgelet : als de vestiging of de instructeur niet beschikbaar is voor dat tijdslot, verschijnt een waarschuwingsbericht onder de selectie.⚠️

Klik op "Toon de kalender" om toegang tot de beschikbaarheden van de vestiging/instructeur te krijgen.

Stap 3 : De reserving factureren.

U hebt 2 opties : factureer een nieuwe afspraakkaart of gebruik een bestaande kaart dat de student bezit.

1e Optie : De student heeft een bruikbare kaart.

Klik op "Reserveer" naast de kaart die u wilt gebruiken.

2e Optie : Een nieuwe kaart factureren.

Klik op de afspraakkaart die u wilt verkopen.

Rondt de facturatie af en ga terug naar de reserving pagina (sluit het tabblad niet) en klik op "Vernieuw de lijst".