Digitaal aanbond
Afspeellijsten
Een afspeellijst voor video’s aanmaken

Deze gids helpt u met het aanmaken van afspeellijsten voor uw video’s

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: video’s uploaden

Voordat u een afspeellijst kan maken, moet u uw video’s uploaden. Volg de stappen van deze handleiding: https://intercom.help/bsport-helpcenter/nl/articles/4231216

Stap 2: een afspeellijst aanmaken

Selecteer “Digitaal aanbod” > klik op “Afspeellijsten” klik op “Toevoegen” > en voltooi het formulier.

Voltooi de volgende stappen van het formulier:

• Voeg een foto toe

• Geef de afspeellijst een naam

• Voeg een beschrijving toe

Stap 3: video’s aan de afspeellijst toevoegen.

Klik bij de desbetreffende afspeellijst op “Openen”

Selecteer “Voeg een video toe”

Zoek voor de video in de zoekbalk > en klik op de video die u aan de afspeellijst wilt toevoegen.

Herhaal dit proces zo vaak als u wilt met de video’s die u aan uw afspeellijsten wilt toevoegen.